Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met onze cookie policy.

Academy

De Citymesh Academy biedt professionele netwerkopleidingen, webinars en producttrainingen aan. Alle opleidingen worden gegeven door digitale transformatie experts die dagelijks van connectiviteit een echte kunst maken.

Ben jij op zoek naar een professionele wifi-opleiding? Leer je graag bij over onze in-house oplossingen? Of volg en herbekijk je graag een webinar?

Schrijf je dan hier in voor onze cursussen!

Waarom academy?

Onze verregaande sectorkennis laat ons toe om vandaag reeds de uitdagingen van morgen te kunnen voorspellen. Via deze opleidingen willen we die kennis delen met anderen. Onze experten spelen in op hedendaagse trends, technologische veranderingen en bespreken de uitdagingen waar ze in de praktijk mee te maken krijgen.

IT voor (niet-)IT'ers

Onze verregaande sectorkennis laat ons toe om vandaag reeds de uitdagingen van morgen te kunnen voorspellen. Via deze opleidingen willen we die kennis delen met anderen. Onze experten spelen in op hedendaagse trends, technologische veranderingen en bespreken de uitdagingen waar ze in de praktijk mee te maken krijgen.

Kennis delen

In de IT-wereld volgen veranderingen elkaar in een hoog tempo op. We moeten blijven leren om bij te blijven, iets waar Citymesh jou bij kan helpen. Onze opleidingen ondersteunen zowel beginnende als gevorderde IT'ers om het beste uit zichzelf te halen. Citymesh biedt professionele netwerk-, technologie- en product-opleidingen, zodat je weer helemaal mee bent met de laatste veranderingen.

Mogelijkheden verkennen

Onze opleidingen, zowel virtueel als ter plaatse, worden zowel aan individuen als aan bedrijven gegeven. Het is een absolute must om jouw medewerkers de nodige IT-opleidingen aan te bieden. zodat zij kunnen anticiperen op de nieuwe digitale veranderingen. Inspireer jouw medewerkers met een goede IT-opleiding. Daarna zullen zij elkaar automatisch verder inspireren.

Samenwerking versterken

De in-house producten van Citymesh worden ondersteund a.d.h.v. dataplatformen. Om deze data juist te analyseren, interpreteren en daarna te implementeren, bieden wij opleidingen aan op maat. Producten zoals WiFiLab, Footfall AI en Seahub tonen (near) real-time data. Om het het meeste uit onze samenwerking te halen moedigen wij sterk aan om voor deze producten een opleiding mee te volgen.

Afgelopen opleidingen

WEBINAR 5G IS NOW
17/06/2021

Onze 5G experten leggen tijdens "5G IS NOW" zeer concreet uit hoe je 5G kan implementeren binnen jouw bedrijf.

Lees meer

Opleiding FFAI
15/06/2021

Footfall AI brengt bewegingsstromen accuraat en automatisch in kaart. Het geeft snel inzicht over bezoekersaantallen, detecteert objecten en toont in een oogopslag welke plekken het drukst zijn. Krijg inzicht in de verworven informatie en leer hoe jij dit kan gebruiken om in real-time te reageren op bepaalde trends.

Lees meer

Opleiding WiFiLab
08/06/2021

WiFiLab is een cloud platform dat nauwkeurig verworven data weergeeft over wifi-netwerken, gebruikers, IoT-sensoren en Footfall Analytics. De verzamelde gegevens kunnen in near real-time bekeken worden via het online platform en worden opgeslagen in de cloud. Leer tijdens deze WiFiLab training hoe je jouw service beter kan afstemmen op de noden van de eindgebruiker.

Lees meer

Now this is it.
Time for action.

Onze samenwerking start hier! Neem contact op met ons team van netwerkprofessionals en vertel ons jouw opdracht. Wij zullen samen met jou de beste oplossingen selecteren en tillen jouw organisatie zo naar een hoger niveau.