Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met onze cookie policy.

Event: 5G IS NOW

28/09/2021 in Port of Zeebrugge

We worden overladen met informatie over 5G. Het is een 'hot topic', het is namelijk geheel aanpasbaar aan de noden van jouw bedrijf en wordt gezien als dé oplossing voor bedrijfskritische communicatie. Citymesh wil dit concreet maken en organiseert daarom een 5G-beurs waar nieuwe technologische toepassingen gedemonstreerd worden.

Is 5G momenteel nog een vage term en zijn de mogelijke oplossingen ervan voor jouw bedrijf nog onduidelijk? Tijdens dit evenement staat digitaliseren/automatiseren centraal. Verschillende technologiebedrijven zullen hun bestaande en toekomstige use-cases voor een industrie met 5G demonstreren.

Alles wat je moet weten:

Wat is 5G IS NOW?

5G IS NOW is een technologiebeurs georganiseerd door Citymesh. Het programma loopt een volledige dag en is gericht op digitalisering voor bedrijven in verschillende sectoren aan de hand van 5G en privénetwerken. Je krijgt de kans om te netwerken met professionals en demonstraties bij te wonen die de toepassingen van een privénetwerk met 5G in de kijker zetten. Je krijgt een antwoord op al je vragen, zoals:

  • Wat de voordelen zijn van 5G ten opzichte van andere connectiviteitsoplossingen
  • Hoe je 4G en 5G kunt gebruiken om je bedrijfsactiviteiten te optimaliseren
  • Hoe je meer informatie kunt verzamelen over de prestaties van je bedrijf in real time

Wanneer?

28 september 2021, vanaf 10:30 uur

Waar?

Port of Zeebrugge

Wat is het programma?

Voormiddag

Het evenement wordt geopend door Petra De Sutter, minister van Ambtenarenzaken, Overheidsbedrijven, Telecommunicatie en Post.

Namiddag

Technologiebeurs met praktische gebruikscases en demo’s, en interessante sprekers. Er is aandacht voor de toepassingen van 5G in verschillende sectoren, zoals:

  • Industrie: geconnecteerde machines, gegevensverzameling en autonome voertuigen
  • Transport en logistiek: smart devices, autonome voertuigen en het voorkomen van blinde hoeken
  • Gezondheidszorg: gegevens in real time, zodat snelle beslissingen kunnen worden gemaakt, remote ondersteuning van de gezondheidszorg

Hoe inschrijven?

Vul hieronder je gegevens in om je in te schrijven voor 5G IS NOW.

Door op ‘Versturen’ te klikken ga je akkoord dat je gegevens gebruikt worden zoals beschreven in onze privacy policy.

Sprekers

Petra De Sutter

Petra De Sutter

Minister van Telecommunicatie

Now this is it.
Time for action.

Onze samenwerking start hier! Neem contact op met ons team van netwerkprofessionals en vertel ons jouw opdracht. Wij zullen samen met jou de beste oplossingen selecteren en tillen jouw organisatie zo naar een hoger niveau.