Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met onze cookie policy.

Event: 5G IS NOW

28/09/2021 in Port of Zeebrugge (ABC-Toren)

5G IS NOW was een groot succes dankzij onze partners, sprekers en bezoekers. We hopen dat 5G nu een minder vage term is en dat de mogelijkheden van deze technologie nu heel wat duidelijker zijn. We hebben alle presentaties op deze pagina gezet en hieronder kun je ook een aftermovie bekijken, zodat je 5G IS NOW later als het ware opnieuw kunt beleven. Klik op het documentpictogram naast elke spreker om hun presentatie te downloaden.

AFTERMOVIE 5G IS NOW

Sprekers

Alles wat je moet weten:

Waar ging 5G IS NOW over?

5G IS NOW was een technologiebeurs georganiseerd door Citymesh. Het programma was gericht op digitalisering voor bedrijven in verschillende sectoren in de industrie, de overheid, de offshore industrie, in entertaiment, de gezondheidszorg... Dit aan de hand van 5G en andere (mobiele) private netwerken. Je kreeg er de kans om kennis te maken met like-minded professionals en kan er demonstraties bijwonen die de toepassingen van een privénetwerk met 5G in de kijker zetten. Je kreeg een antwoord op al je vragen, zoals:

  • Wat de voordelen zijn van 5G ten opzichte van andere connectiviteitsoplossingen
  • Hoe je 4G en 5G kunt gebruiken om je bedrijfsactiviteiten te optimaliseren
  • Hoe je meer informatie kunt verzamelen over de prestaties van je bedrijf in real time

Wat was het programma?

De beurs werd geopend door minister van telecommunicatie Petra De Sutter, gevolgd door presentaties van werkveld-experts. Naast deze presentaties vond er doorheen de hele dag ook een technologiebeurs met praktische gebruikscases en demo’s plaats. Er was aandacht voor de toepassingen van 5G in verschillende sectoren, zoals:

  • Industrie: geconnecteerde machines, gegevensverzameling en autonome voertuigen
  • Transport en logistiek: smart devices, autonome voertuigen en het voorkomen van blinde hoeken
  • Gezondheidszorg: gegevens in real time, zodat snelle beslissingen kunnen worden gemaakt, remote ondersteuning van de gezondheidszorg
  • Offshore: drones as a service, autonome vaartuigen, AR/VR en andere wearables zodat communicatie on- en offshore efficiënter verloopt
  • Entertainment: drones as a service, ticketing en betaalsystemen om evenementen snel en veilig te laten verlopen

Inschrijven

Helaas, de deadline voor inschrijvingen van dit evenement is voorbij.

Programma

Standhouders

Onze partners voor dit evenement

Now this is it.
Time for action.

Onze samenwerking start hier! Neem contact op met ons team van netwerkprofessionals en vertel ons jouw opdracht. Wij zullen samen met jou de beste oplossingen selecteren en tillen jouw organisatie zo naar een hoger niveau.