Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met onze cookie policy.

5G IS NOW - Word standhouder op onze beurs | Citymesh

Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met onze cookie policy.

Word standhouder op 5G IS NOW

28/09/2021 in Port of Zeebrugge

We worden overladen met informatie over 5G. Het is een 'hot topic', het is namelijk geheel aanpasbaar aan de noden van jouw bedrijf en wordt gezien als dé oplossing voor bedrijfskritische communicatie. Citymesh wil dit concreet maken en organiseert daarom een 5G-beurs waar nieuwe technologische toepassingen gedemonstreerd worden.

Wil je als standhouder deel uitmaken van deze innovatieve beurs? We zijn op zoek naar bedrijven die willen spreken over en/of tonen hoe ze 5G toepassen, bijvoorbeeld voor autonome voertuigen, bodycams en videostreaming. Deel je kennis, geef je bedrijf meer zichtbaarheid en stel je vandaag nog kandidaat om exposant te zijn.

Alles wat je moet weten:

Wat is 5G IS NOW?

5G IS NOW is een technologiebeurs georganiseerd door Citymesh. Het programma loopt een volledige dag en is gericht op digitalisering voor bedrijven in verschillende sectoren aan de hand van 5G en privénetwerken. Je krijgt de kans om te netwerken met andere exposanten, bezoekers en organisaties te netwerken bij een glas wijn.

Wanneer?

28 september 2021, vanaf 10:30 uur

Waar?

Port of Zeebrugge

Wat is het programma?

Voormiddag

Het evenement wordt geopend door Petra De Sutter, minister van Ambtenarenzaken, Overheidsbedrijven, Telecommunicatie en Post. De minister brengt vervolgens een bezoek aan de standhouders.

Namiddag

Technologiebeurs met praktische gebruikscases en demo’s, en interessante sprekers. Er is aandacht voor de toepassingen van 5G in verschillende sectoren, zoals:

  • Industrie: geconnecteerde machines, gegevensverzameling en autonome voertuigen
  • Transport en logistiek: smart devices, autonome voertuigen en het voorkomen van blinde hoeken
  • Gezondheidszorg: gegevens in real time, zodat snelle beslissingen kunnen worden gemaakt, remote ondersteuning van de gezondheidszorg

Standhouder worden?

Vul hieronder je gegevens in om je kandidaat te stellen als exposant op 5G IS NOW.

Wil je je als bezoeker inschrijven? Klik hier!

Inschrijven

Helaas, de deadline voor inschrijvingen van dit evenement is voorbij.

Onze partners voor dit evenement

Now this is it.
Time for action.

Onze samenwerking start hier! Neem contact op met ons team van netwerkprofessionals en vertel ons jouw opdracht. Wij zullen samen met jou de beste oplossingen selecteren en tillen jouw organisatie zo naar een hoger niveau.