Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met onze cookie policy.

CO-OP 2023: standhouders en sprekers | Citymesh

Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met onze cookie policy.

CO-OP 2023: standhouders en sprekers

21/3/2023

2022, wat een jaar. Eén ding is zeker, 2023 komt eraan, en of we plannen hebben! Om te beginnen komt het grote Citymesh-evenement over alles wat met connectiviteit te maken heeft terug! Meer sprekers, een breder bereik, meer eten. Groter dan ooit, dus was het tijd voor een nieuwe naam: het evenement dat voorheen bekend stond als '5G IS NOW' heet nu CO-OP.

Citymesh nodigt je graag uit als exposant op onze technologiebeurs. We zijn op zoek naar bedrijven die willen praten over en/of connectiviteit use cases willen tonen. Deel uw kennis, geef uw bedrijf meer visibiliteit en vraag vandaag nog jouw stand aan.

Wat je kunt verwachten

Zet alvast een grote cirkel rond 21 maart 2023 in je agenda, want dat is de dag van CO-OP: met een andere naam, maar dezelfde boeiende sfeer. De nieuwe naam van het evenement weerspiegelt de kern van Citymesh: connecting opportunities, of CO-OP in het kort.

  • Leer hoe connectiviteit je bedrijf kan helpen, ongeacht de grootte of sector
  • Leer nieuwe technologieën van dichtbij kennen en hoor van de experts
  • Praktische use cases die échte uitdagingen aanpakken
  • Sprekers uit verschillende sectoren en met een schat aan ervaring
  • Waardevolle netwerkmogelijkheden: kom in contact met collega's en trendsetters
  • Eten, heerlijk eten

Zin om kennis, plezier en netwerken te combineren? Heb je een interessante use case om te delen of wil je inspireren met een presentatie? Registreer je als standhouder of spreker op ons evenement op 21 maart 2023.Onze locatie, partners en sprekers worden geladen... Houd deze pagina in de gaten, zodat je als een van de eersten op de hoogte bent.


Wil je je als bezoeker inschrijven? Klik hier!

Inschrijven

Helaas, de deadline voor inschrijvingen van dit evenement is voorbij.

Now this is it.
Time for action.

Onze samenwerking start hier! Neem contact op met ons team van netwerkprofessionals en vertel ons jouw opdracht. Wij zullen samen met jou de beste oplossingen selecteren en tillen jouw organisatie zo naar een hoger niveau.