Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met onze cookie policy.

Webinar 5G IS NOW | Citymesh

Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met onze cookie policy.

Webinar 5G IS NOW

17/06/2021 - 10u tot 11u30

5G is een 'hot topic' en we worden overladen met informatie. Maar hoeveel is daarvan ook echt nuttig en toepasbaar op jouw bedrijf? Een privaat 5G-netwerk is geheel aanpasbaar aan de noden van jouw bedrijf en dé oplossing voor bedrijfskritische communicatie. Deze webinar focust daarom op bestaande en toekomstige use-cases voor industrie.

een toekomst met 5G

Op donderdag 17 juni van 10.00 uur tot 11.30 uur organiseert Citymesh de webinar: "5G IS NOW". Wij zijn er zeker van dat elk bedrijf baat heeft bij connectiviteit met een zeer hoge betrouwbaarheid, veiligheid en ongeëvenaarde flexibiliteit.

Loopt jouw bedrijf wel eens tegen grenzen van connectiviteit aan? Misschien heb jij er tot nog toe nog niet veel aandacht aan geschonken, maar wie weet is 5G dan iets voor jou! Onze 5G-experten leggen zeer concreet uit hoe je 5G kan implementeren binnen jouw bedrijf.

Programma

  • Algemene introductie
  • De belofte van 5G en de mogelijkheden van vandaag
  • Hoe zet ik een 5G business case op? Welke elementen spelen een rol?
  • Bespreking praktische use-cases: welke oplossingen worden mogelijk dankzij 5G?
  • Closing - Q&A

Is jouw bedrijf klaar voor de digitale transitie?

We horen vaak dat 5G de cruciale onderliggende technologie is voor de digitale transitie. Ook de term ‘Industry 4.0’ is alomtegenwoordig. De 5G-technologie luidt de vierde industriële revolutie in en is belangrijk voor elk bedrijf dat wil vooruitgaan en inzetten op innovatie.

Slimme connectiviteit wordt mogelijk dankzij 5G en zal alle systemen binnen bedrijven veranderen. In slechts enkele jaren tijd zal 5G een cruciale rol spelen en zullen onze mobiele netwerken, sensoren, machines… hier volledig aan aangepast zijn. 5G zal de groei aan datacommunicatie bijhouden en ervoor zorgen dat jouw bedrijf heel wat verschillende apparaten op hetzelfde moment met het internet kan verbinden. Zonder hier storing te ondervinden.

Al jaren is Citymesh bezig met de kracht van 5G te onderzoeken voor elke markt, binnen elk bedrijf. Steeds opnieuw verdiepen wij ons in de mogelijkheden van een private netwerken. Maar wat belangrijker is, we bekijken de mogelijkheden op maat van jouw bedrijf. Samen definiëren en evalueren wij geschikte use-cases.

Inschrijven

Helaas, de deadline voor inschrijvingen van dit evenement is voorbij.

Now this is it.
Time for action.

Onze samenwerking start hier! Neem contact op met ons team van netwerkprofessionals en vertel ons jouw opdracht. Wij zullen samen met jou de beste oplossingen selecteren en tillen jouw organisatie zo naar een hoger niveau.