Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met onze cookie policy.

WK Wielrennen - Viploge Citymesh | Citymesh

Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met onze cookie policy.

WK Wielrennen - Viploge Citymesh

19/9/2021, 11:30 - 18:00 op 't Zand in Brugge

Binnenkort vindt het Wereldkampioenschap Tijdrijden plaats. Als specialist in draadloze netwerken, vervult Citymesh ook bij de organisatie van dit grote evenement een belangrijke rol. We voorzien namelijk een mobiel privaat netwerk voor allerhande toepassingen, van een betrouwbare internetverbinding voor medewerkers tot tv-broadcasting.

We willen u graag uitnodigen voor onze viploge, zodat u dit gebeuren van op de eerste rij kunt meemaken. Er is een beperkt aantal plaatsen, dus we horen graag of u ingaat op onze uitnodiging door uw gegevens hieronder in te vullen.

Praktische informatie

Beleef het Wereldkampioenschap Tijdrijden ten volle in de viploge van Citymesh. We nodigen u graag uit op 19 september 2021 van 12:00 tot 18:00 uur op 't Zand in Brugge. We voorzien ook een hapje en een drankje. Vanaf 11:30 uur is er een shuttleservice die vertrekt van Ter Groene Poorte. Het evenement start om 12:00 uur.

Wilt u hier graag bij zijn? Vul dan het onderstaande formulier in om dit te laten weten.

Inschrijven

Helaas, de deadline voor inschrijvingen van dit evenement is voorbij.

Now this is it.
Time for action.

Onze samenwerking start hier! Neem contact op met ons team van netwerkprofessionals en vertel ons jouw opdracht. Wij zullen samen met jou de beste oplossingen selecteren en tillen jouw organisatie zo naar een hoger niveau.