Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met onze cookie policy.

Markten

Citymesh heeft al vijftien jaar ervaring met draadloze connectiviteit in de meest diverse scenario’s. Met die doorgedreven expertise bieden wij Wireless Managed Services aan waarbij we de gepaste connectiviteitsoplossing voorstellen, installeren en onderhouden, elke keer opnieuw.

Klik op een van onze markten voor meer informatie: government, industry, offshore, entertainment of education.

Recente referenties

1920 imagedesk 2015033116283417 1

De geïntegreerde telecomoplossing die Pamica zocht

De investeringsmaatschappij Pamica NV wil beloftevolle bedrijven de kans geven om verder te groeien. Bij Michel Akkermans zijn rol als investeerder is een duidelijke en tijdige communicatie van het grootste belang. Hiervoor vertrouwt hij op Citymesh, dat een goed een combinatie van Citymesh Connect FMU, Internet en Vaste telefonie op verschillende locaties aanbiedt.

Photo 2021 03 18 14 59 08 1

De Smart City ambities van Brugge: WIFI4EU als duwtje in de rug

WIFI4EU is een innovatieproject van de Europese Unie waarbij je je als gemeente kan inschrijven om kans te maken op een subsidie van 15.000 euro. Die grote som dient om een openbaar netwerk in jouw stad of gemeente te installeren. Brugge was er als de pinken bij toen het WIFI4EU project werd aangekondigd.

Tom Hautekiet Mike Louagie MKE x1980web

Port of Zeebrugge zet koers naar innovatie

De haven van Zeebrugge heeft een always-on mentaliteit met permanente dienstverlening. Zo is het in de afgelopen decennia uitgegroeid tot een veelzijdige en flexibele haven die havenklanten en hun ruim activiteitenpakket ondersteunt. De oplossing lost de connectiviteitsproblemen binnen het havengebied op. Het 5G-netwerk zorgt voor een goede connectie in de meest uitgestrekte geografische delen.

Meer referenties

Now this is it.
Time for action.

Onze samenwerking start hier! Neem contact op met ons team van netwerkprofessionals en vertel ons jouw opdracht. Wij zullen samen met jou de beste oplossingen selecteren en tillen jouw organisatie zo naar een hoger niveau.