Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met onze cookie policy.

Markten

Citymesh heeft al vijftien jaar ervaring met draadloze connectiviteit in de meest diverse scenario’s. Met die doorgedreven expertise bieden wij Wireless Managed Services aan waarbij we de gepaste connectiviteitsoplossing voorstellen, installeren en onderhouden, elke keer opnieuw.

Klik op een van onze markten voor meer informatie.

Recente referenties

EDU Henleykaai C Mmade IMG 6943

De school van de toekomst

De provinciale school Richtpunt in Gent is een complexe school bestaande uit drie campussen, een brede waaier aan studierichtingen en daarbovenop nog een luik voor volwassenen- onderwijs. Kortom, een school met nood aan een wifi-netwerk dat een groot aantal gebruikers kan verdragen zonder in te boeten op quality of service.

ETP Kinepolis Beeldbank 21029858069 9cf904ace6 o

Wifi zonder zorgen voor Kinepolis

Bioscoopketen Kinepolis is marktleider in België en actief in zeven Europese landen en in Canada, goed voor een totaal van meer dan 35 miljoen bezoekers per jaar. Het aanleveren, beheren en beveiligen van een indoor performant netwerk voor bezoekers en medewerkers is belangrijk om ‘de ultieme filmbeleving’ te bieden.

ENT La Sucrerie Websitebeeldbank 101 lasucrerie concerttechnique2 1080

De kracht van een draadloos netwerk in La Sucrerie

La Sucrerie is een nieuw cultureel centrum op de site van de oude suikerfabriek in Wavre. Het centrum heeft een kenmerkend moderne architectuur en is de hoeksteen van ‘Wavre 2030’. De installatie van een high-density netwerk garandeert niet alleen vlot dagelijks gebruik maar ondersteunt net zo goed de kunst- en cultuurbeleving van bezoekers in al zijn vormen.

Meer referenties

Now this is it.
Time for action.

Onze samenwerking start hier! Neem contact op met ons team van netwerkprofessionals en vertel ons jouw opdracht. Wij zullen samen met jou de beste oplossingen selecteren en tillen jouw organisatie zo naar een hoger niveau.