Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met onze cookie policy.

Markten

Citymesh heeft al vijftien jaar ervaring met draadloze connectiviteit in de meest diverse scenario’s. Met die doorgedreven expertise bieden wij Wireless Managed Services aan waarbij we de gepaste connectiviteitsoplossing voorstellen, installeren en onderhouden, elke keer opnieuw.

Klik op een van onze markten voor meer informatie: government, industry, offshore, entertainment of education.

Recente referenties

B64 I4061 1

Een betrouwbare mobiele netwerkverbinding voor The Day Before Tomorrow

The Day Before Tomorrow slaagt er elk jaar in zijn bezoekersaantal te vergroten en grote namen naar het Kasteel van Brasschaat te lokken om te genieten van hiphop, house en popmuziek. Tijdens zo’n festival zijn er heel wat verschillende toepassingen die niet zonder internet kunnen.

Tom Hautekiet Mike Louagie MKE x1980web

Port of Zeebrugge zet koers naar innovatie

De haven van Zeebrugge heeft een always-on mentaliteit met permanente dienstverlening. Zo is het in de afgelopen decennia uitgegroeid tot een veelzijdige en flexibele haven die havenklanten en hun ruim activiteitenpakket ondersteunt. De oplossing lost de connectiviteitsproblemen binnen het havengebied op. Het 5G-netwerk zorgt voor een goede connectie in de meest uitgestrekte geografische delen.

Screenshot 2022 06 21 at 11 52 59

Van Single Sign-On tot monitoring: een totaaloplossing voor Groeipunt Ninove en Maricolen Brugge

Het geluid van de schoolbel kondigt niet alleen de start van de lessen aan, maar ook het moment waarop honderden leerlingen zich met het internet verbinden. Twee scholen, Groeipunt Ninove en Maricolen Brugge, vertellen ons waarom de WiFi-oplossing van Citymesh ideaal is voor het onderwijs.

Meer referenties

Now this is it.
Time for action.

Onze samenwerking start hier! Neem contact op met ons team van netwerkprofessionals en vertel ons jouw opdracht. Wij zullen samen met jou de beste oplossingen selecteren en tillen jouw organisatie zo naar een hoger niveau.