Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met onze cookie policy.

Education

Education

Technologie is de toekomst van het onderwijs: dat begrijpt Citymesh maar al te goed. Daarom zijn wij jouw partner bij uitstek voor connectiviteit op school. We zijn gespecialiseerd in performante WiFi6-netwerken, die over de nodige capaciteit beschikken. Deze netwerken zijn geschikt voor onder andere videostreaming, videocalling, versturen van data en andere dagelijkse taken.

Citymesh ondersteunt je school door een pre- en post-site survey uit te voeren. Dit betekent dat onze experts ter plaatse komen om te analyseren hoe de WiFi-infrastructuur het best wordt geïnstalleerd. Na de installatie controleren we nogmaals of de dekking en capaciteit optimaal zijn. We maken ook een onderhoudscontract op om het onderhouden van de infrastructuur en het oplossen van eventuele problemen op ons te nemen. Zo kunnen scholen rekenen op de beste service.

In het kort

  • Maak je Digisprong-pakket concreet met draadloze, beveiligde connectiviteit voor scholen van elke grootte
  • Uitstekende dekking in alle schoolgebouwen en klaslokalen en voldoende capaciteit voor alle leerlingen, leerkrachten en medewerkers
  • Single Sign-On via Smartschool, Microsoft 365 of andere platformen, zodat leerlingen en leerkrachten eenvoudig kunnen inloggen
  • De monitoring en het onderhoud nemen wij voor onze rekening
  • Tijdens een site survey analyseren we wat de noden zijn en hoe we hierop kunnen inspelen
Petra Vandamme

Your Citymesh contact for this Market

Gerelateerde referenties

Van Single Sign-On tot monitoring: een totaaloplossing voor Groeipunt Ninove en Maricolen Brugge

Het geluid van de schoolbel kondigt niet alleen de start van de lessen aan, maar ook het moment waarop honderden leerlingen zich met het internet verbinden. Twee scholen, Groeipunt Ninove en Maricolen Brugge, vertellen ons waarom de WiFi-oplossing van Citymesh ideaal is voor het onderwijs.

Meer Referenties

Now this is it.
Time for action.

Onze samenwerking start hier! Neem contact op met ons team van netwerkprofessionals en vertel ons jouw opdracht. Wij zullen samen met jou de beste oplossingen selecteren en tillen jouw organisatie zo naar een hoger niveau.