Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met onze cookie policy.

Entertainment

Entertainment

Draadloze connectiviteit is onmisbaar voor succesvolle evenementen: van een verhoogde veiligheid tot cashless payments, alles wordt mogelijk.

Citymesh levert al vijftien jaar draadloze connectiviteit voor evenementen en beurshallen in België. Naast flexibele wifi-netwerken met volledige dekking verzorgen we ook 4G- en 5G-netwerken, bekabelde high-capacity-verbindingen, passantentelling, punt-tot-punt verbindingen en andere netwerkoplossingen op maat.

In het kort

  • Voorzie een gepersonaliseerd wifi-netwerk voor jouw organisatie en jouw bezoekers
  • Laat registraties en cashless payments vlekkeloos verlopen met een Citymesh netwerk
  • Leer je publiek beter kennen aan de hand van kwalitatieve bezoekersdata
  • Geniet van remote of on-site support voor, tijdens en na jouw evenement
Carlo Waelens

Your Citymesh contact for this market

Gerelateerde referenties

Wifi zonder zorgen voor Kinepolis

Bioscoopketen Kinepolis is marktleider in België en actief in zeven Europese landen en in Canada, goed voor een totaal van meer dan 35 miljoen bezoekers per jaar. Het aanleveren, beheren en beveiligen van een indoor performant netwerk voor bezoekers en medewerkers is belangrijk om ‘de ultieme filmbeleving’ te bieden.

Knokke Hippique zit comfortabel in het zadel

Knokke Hippique verwelkomt elk jaar ‘s werelds beste ruiters. Het evenement streeft naar perfectie en vooruitgang, ook voor hun netwerk. Het oog voor detail en de professionele aanpak van Citymesh zorgen al jaren voor een vlotte samenwerking en een stressvrij organisatie.

Gent Jazz en Jazz Middelheim: een krachtige wifi-infrastructuur voor festivals is niet langer toekomstmuziek

Muziekliefhebbers kunnen elk jaar uitkijken naar twee bijzondere festivals in België: Gent Jazz en Jazz Middelheim. Lees hoe het netwerk van Citymesh mobiele bestellingen, het delen van foto's en communicatie tussen medewerkers mogelijk maakte.

Meer Referenties

Now this is it.
Time for action.

Onze samenwerking start hier! Neem contact op met ons team van netwerkprofessionals en vertel ons jouw opdracht. Wij zullen samen met jou de beste oplossingen selecteren en tillen jouw organisatie zo naar een hoger niveau.