Event wifi

Tijdelijke high-density wifi netwerken

Vaak wijzigende vereisten in een zeer chaotische omgeving met zeer veel gebruikers.

Citymesh levert voor heel wat grote evenementen in Belgie telecom-diensten. Naast het leveren van een wifinetwerk met volledige dekking, verzorgen we ook bekabelde highcapacity-verbindingen, punt-tot-punt verbindingen, private LTE dekking, etcetera op maat.

Illustratie van verschillende mogelijkheden bij een citymesh hotspot zoals tenten, bungalows, trailers, etc.

Citymesh & tijdelijke high-density netwerken

Een evenement een steeds wijzigende omgeving waar flexibel met telecom moet worden omgegaan. Zo worden op vraag van de organisator vaak tijdelijke oplossingen uitgewerkt, zoals extra SSID’s, andere portals, wijzigende walled gardens, tijdelijke extra netwerkverbindingen naar buiten, enz. Ook hier maken we gebruik van ons eigen wifi-managementplatform.
We proberen steeds mee te denken met de evenementenorganisator om zo het gebruik van het wifi-netwerk te maximaliseren en vernieuwende toepassingen toe te laten.

Vanuit onze jarenlange ervaring, was het een kleine stap om ook op tijdelijke basis wifi aan te bieden op grote evenementen. Enkele referenties : festivals (Pukkelpop, Dour, Feest in het Park,…), EK Turnen (Brussels Heizel), Autosalon (VIP Hal Brussels Heizel), I Love Techno, verkiezingen 2012 (Antwerpen perszaal), Special Olympics (2014), enz. In 2015 mochten we eveneens het Belgisch Paviljoen op de World Expo van Milaan van de nodige wifi- en telecominfrastructuur voorzien.