Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met onze cookie policy.

Government

Government

Al sinds het prille begin van ons bedrijf bieden wij Smart City solutions aan. Die jarenlange ervaring als Smart City pionier geeft ons een uniek inzicht in de evolutie van Smart City technologie en maakt ons de geschikte partner voor alle slimme solutions voor steden en gemeenten.

In het kort

  • Bied gratis wifi aan op centrale plaatsen in de stad of gemeente, zowel indoor als outdoor
  • Verzamel kwalitatieve data over de stad en zijn inwoners met slimme IoT-sensoren
  • Visualiseer de verzamelde big data in een Digital Twin van de stad
Ivan Kusseneers

Your Citymesh contact for this Market

Gerelateerde referenties

De Smart City ambities van Brugge: WIFI4EU als duwtje in de rug

WIFI4EU is een innovatieproject van de Europese Unie waarbij je je als gemeente kan inschrijven om kans te maken op een subsidie van 15.000 euro. Die grote som dient om een openbaar netwerk in jouw stad of gemeente te installeren. Brugge was er als de pinken bij toen het WIFI4EU project werd aangekondigd.

De kracht van een draadloos netwerk in La Sucrerie

La Sucrerie is het nieuwe cultuurcentrum van Wavre. Het centrum heeft een kenmerkend moderne architectuur en is de hoeksteen van ‘Wavre 2030’. De installatie van een high-density netwerk garandeert niet alleen vlot dagelijks gebruik maar ondersteunt net zo goed de kunst- en cultuurbeleving van bezoekers in al zijn vormen.

De school van de toekomst

De provinciale school Richtpunt in Gent is een complexe school bestaande uit drie campussen, een brede waaier aan studierichtingen en daarbovenop nog een luik voor volwassenen- onderwijs. Kortom, een school met nood aan een wifi-netwerk dat een groot aantal gebruikers kan verdragen zonder in te boeten op quality of service.

Meer Referenties

Now this is it.
Time for action.

Onze samenwerking start hier! Neem contact op met ons team van netwerkprofessionals en vertel ons jouw opdracht. Wij zullen samen met jou de beste oplossingen selecteren en tillen jouw organisatie zo naar een hoger niveau.