Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met onze cookie policy.

Industry

Industry

Een feilloze draadloze verbinding maakt innovatie mogelijk op elk niveau van een organisatie. Citymesh voorziet zijn klanten van een future-proof en performant netwerk op maat. Onze doorgedreven kennis van wifi-, 4G- en 5G-technologie, beveiligde private netwerken en smart solutions, maakt ons de ideale Industry 4.0 partner.

In het kort

  • Draadloze connectiviteit in complexe omgevingen met optimale dekking en capaciteit, zowel indoor als outdoor
  • Optimaliseer het werkproces met draadloze real-time communicatie en low-latency verbindingen
  • Bescherm jouw gevoelige bedrijfsinformatie met een beveiligd privaat 4G-, 5G- of wifi-netwerk

Gerelateerde referenties

Port of Zeebrugge zet koers naar innovatie

De haven van Zeebrugge heeft een always-on mentaliteit met permanente dienstverlening. Zo is het in de afgelopen decennia uitgegroeid tot een veelzijdige en flexibele haven die havenklanten en hun ruim activiteitenpakket ondersteunt. De oplossing lost de connectiviteitsproblemen binnen het havengebied op. Het 5G-netwerk zorgt voor een goede connectie in de meest uitgestrekte geografische delen.

Wifi zonder zorgen voor Kinepolis

Bioscoopketen Kinepolis is marktleider in België en actief in zeven Europese landen en in Canada, goed voor een totaal van meer dan 35 miljoen bezoekers per jaar. Het aanleveren, beheren en beveiligen van een indoor performant netwerk voor bezoekers en medewerkers is belangrijk om ‘de ultieme filmbeleving’ te bieden.

De geïntegreerde telecomoplossing die Pamica zocht

De investeringsmaatschappij Pamica NV wil beloftevolle bedrijven de kans geven om verder te groeien. Bij Michel Akkermans zijn rol als investeerder is een duidelijke en tijdige communicatie van het grootste belang. Hiervoor vertrouwt hij op Citymesh, dat een goed een combinatie van Citymesh Connect FMU, Internet en Vaste telefonie op verschillende locaties aanbiedt.

Meer Referenties

Now this is it.
Time for action.

Onze samenwerking start hier! Neem contact op met ons team van netwerkprofessionals en vertel ons jouw opdracht. Wij zullen samen met jou de beste oplossingen selecteren en tillen jouw organisatie zo naar een hoger niveau.