Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met onze cookie policy.

Industry

Industry

Een feilloze draadloze verbinding maakt innovatie mogelijk op elk niveau van een organisatie. Citymesh voorziet zijn klanten van een future-proof en performant netwerk op maat. Onze doorgedreven kennis van wifi-, 4G- en 5G-technologie, beveiligde private netwerken en smart solutions, maakt ons de ideale Industry 4.0 partner.

In short

  • Draadloze connectiviteit in complexe omgevingen met optimale dekking en capaciteit, zowel indoor als outdoor
  • Optimaliseer het werkproces met draadloze real-time communicatie en low-latency verbindingen
  • Bescherm jouw gevoelige bedrijfsinformatie met een beveiligd privaat 4G-, 5G- of wifi-netwerk

Gerelateerde referenties

Wifi zonder zorgen voor Kinepolis

Bioscoopketen Kinepolis is marktleider in België en actief in zeven Europese landen en in Canada, goed voor een totaal van meer dan 35 miljoen bezoekers per jaar. Het aanleveren, beheren en beveiligen van een indoor performant netwerk voor bezoekers en medewerkers is belangrijk om ‘de ultieme filmbeleving’ te bieden.

Meer References

Gerelateerd nieuws

16/03/2020

De reis naar morgen: een toekomst met 5G

Citymesh nodigde Port of Zeebrugge uit om mee te reizen naar Finland. Ze bezochten samen een aantal 5G use-cases in de haven van Oulu.

Lees meer

Now this is it.
Time for action.

Onze samenwerking start hier! Neem contact op met ons team van netwerkprofessionals en vertel ons jouw opdracht. Wij zullen samen met jou de beste oplossingen selecteren en tillen jouw organisatie zo naar een hoger niveau.