Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met onze cookie policy.

Offshore

Offshore

Sinds 2009 specialiseren we ons in telecomoplossingen voor de offshore industrie. Dit deden we vroeger onder de naam nCentric. Als offshore operator bouwen we wereldwijd robuuste private 4G-, 5G en mesh-netwerken. Samen met onze klanten, streven we ernaar om infrastructuur ten volle te benutten met missie- en bedrijfskritische applicaties zoals VoIP, HD video-streaming en naadloze vessel-to-vessel en vessels-to-shore communicatie. Onze referenties zijn onder andere alle Belgische offshore windmolenparken, het Nederlandse Borssele windmolenpark en Triton Knoll in het Verenigd Koninkrijk.

In het kort

  • High bandwidth offshore connectiviteit voor personeel en apparatuur
  • Flexibele samenwerking tussen offshore en onshore personeel
  • Zet in op nieuwe technologieën die de activiteiten op zee efficiënter maken

Gerelateerde referenties

Alle ogen gericht op de Deepwater Horizon

De Macondo kwam in 2010 in het wereldnieuws door een blow-out op het Deepwater Horizon boorplatform. Om het gat in de oliebron te dichten werden verschillende teams en schepen ingezet, die allemaal nood hadden aan goede offshore communicatie en live-monitoring.

Recht door zee: offshore-connectiviteit voor Neart na Gaoithe

Op zo'n 20 km van het Schotse vasteland wordt het windmolenpark Neart na Gaoithe gebouwd. In het Schots-Gaelisch betekent Neart na Gaoithe 'de kracht van de wind'. HSM Offshore, die een deel van dit project in goede banen leidt, kan ook rekenen op de kracht van Citymesh. We voorzagen namelijk tijdelijke connectiviteit (internet aan boord) op de twee OHVS's (Offshore High Voltage Sub-Stations).

Meer Referenties

Now this is it.
Time for action.

Onze samenwerking start hier! Neem contact op met ons team van netwerkprofessionals en vertel ons jouw opdracht. Wij zullen samen met jou de beste oplossingen selecteren en tillen jouw organisatie zo naar een hoger niveau.