Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met onze cookie policy.

Offshore

Offshore

Sinds 2009 specialiseren we ons in netwerkoplossingen voor offshore-opdrachten. Dit deden we vroeger onder de naam nCentric. We voorzien als offshore operator wereldwijd robuuste netwerken maar ook toepassingen zoals VoIP, HD video-streaming en naadloze communicatie tussen schepen onderling en tussen schepen en het onshore personeel.

In short

  • High bandwidth offshore connectiviteit voor personeel en apparatuur
  • Flexibele samenwerking tussen offshore en onshore personeel
  • Zet in op nieuwe technologieën die de activiteiten op zee efficiënter maken

Gerelateerde referenties

Alle ogen gericht op de Deepwater Horizon

De Macondo kwam in 2010 in het wereldnieuws door een blow-out op het Deepwater Horizon boorplatform. Om het gat in de oliebron te dichten werden verschillende teams en schepen ingezet, die allemaal nood hadden aan goede offshore communicatie en live-monitoring.

Meer References

Gerelateerd nieuws

19/11/2020

United under Citymesh, one strong brand

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Citymesh en nCentric nu onder één merk verenigd zijn.

19/11/2020

Citymesh breidt spectrumrechten in de 3.5GHz band uit op de Noordzee

Het BIPT kent Citymesh verhoogd gebruiksrecht toe voor de band 3.5GHz op de Noordzee. Hiermee voorziet het bedrijf connectiviteit voor offshore windmolenparken.

03/08/2020

Een offshore ervaring, onshore

Citymesh zorgt voor een gemakkelijke samenwerking tussen offshore en onshore teams dankzij het gebruik van state-of-the-art technologieën. Daardoor is minder offshore personeel nodig en wordt de personeelslogistiek geoptimaliseerd.

Lees meer

Now this is it.
Time for action.

Onze samenwerking start hier! Neem contact op met ons team van netwerkprofessionals en vertel ons jouw opdracht. Wij zullen samen met jou de beste oplossingen selecteren en tillen jouw organisatie zo naar een hoger niveau.