Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met onze cookie policy.

Carlo Waelens neemt het gloednieuwe Citymesh Flex onder de vleugels

11/01/2023

Citymesh blijft zoeken naar nieuwe kansen en ziet nog heel wat groeimogelijkheden in het opzetten en verzorgen van tijdelijke netwerken. Denk hierbij aan festivals, voetbalmatchen, beurzen, campings, evenementen, bouwwerven etc. De telecomspeler had al heel wat ervaring in het evenementiële, maar clustert hun activiteiten nu onder de naam Citymesh Flex. Routinier Carlo Waelens neemt de tak onder zijn vleugels.

“De evenementensector heeft bijzonder specifieke noden. Flexibiliteit en snelheid zijn een must, er zijn altijd wel last minute wijzigingen en nine to five is een illusie. Maar het is net die challenge die me aanspreekt. Het commerciële en het technische laten samenkomen in een netwerkoplossing op maat, zodat onze klanten de ultieme experience krijgen. Dat jij bijvoorbeeld cashloos kan betalen op een festival, maar even goed dat de pers & artiesten hun eigen WiFi netwerken hebben, streaming van de shows naar de buitenwereld en connectiviteit voor de toegangscontrole, organisatie en hulpdiensten, daar zorgen wij voor!”, aldus Carlo Waelens, nieuwe General Manager van Citymesh Flex.

Carlo Waelens verzamelt meer dan tien jaar ervaring in de evenementensector en had al een commerciële/operationele functie bij Citymesh. Enkele jaren geleden trok hij zelf nog de kabels op events, nu pusht hij de cluster in de juiste richting. “Zijn hands-on mentaliteit, uitstekende client service en kennis van het domein maken hem de geknipte man om ons getalenteerd team van experten aan te sturen”, aldus Mitch De Geest, CEO van Citymesh.

Now this is it.
Time for action.

Onze samenwerking start hier! Neem contact op met ons team van netwerkprofessionals en vertel ons jouw opdracht. Wij zullen samen met jou de beste oplossingen selecteren en tillen jouw organisatie zo naar een hoger niveau.