Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met onze cookie policy.

Citymesh en TymNet verstevigen marktaandeel in de evenementensector met overname

07/02/2023

Citymesh Flex, de tak verantwoordelijk voor tijdelijke netwerken bij Citymesh, groeit stevig door en neemt het befaamde TymNet over. Eerder nog concurrenten, later partners en nu dus de volledige acquisitie. Dankzij de overname haalt Citymesh een pak extra kennis, ervaring en boeiende klanten (producties zoals Rammstein, Ed Sheeran, Memorial Van Dammme) binnen, waardoor ze een nog groter deel van het marktaandeel binnen de evenementensector vastpakken. Opnieuw een grote stap in de fikse groei die Citymesh doorgaat.

“De evenementensector evolueert razendsnel en een stabiele, snelle connectie is vandaag een must have. Denk maar aan de enorme opkomst van cashless payments op de festivals afgelopen jaren,” aldus Carlo Waelens, General Manager Citymesh Flex. “Wij hebben de kennis van Private LTE, gesloten netwerken, hardware en connectiviteit, TymNet kan daar een groot netwerk en heel wat operationele ervaring aan toevoegen. Eerder werkten we al succesvol samen, op onder andere Rammstein in Oostende, maar naar structuur toe bleven we eigenlijk concurrenten. Daar komt nu verandering in, een logische overname, om samen onze marktpositie verder te verstevigen.”

"Het is met vertrouwen in de toekomst dat ik ervoor gekozen heb om TymNet over te dragen aan Citymesh. Om zo onze positie in de markt sterker te maken en onze huidige en nieuwe klanten nog beter professioneler te ondersteunen. Ik geloof in het motto samen staan wij sterker en ben ervan overtuigd dat de combinatie van onze beide know-how de perfecte combinatie is voor ieder evenement in België en ver daarbuiten, van klein tot XXL," voegt Giovanni Desramault, CTO TymNet, eraan toe.

Door de overname krijgt Citymesh Flex er heel wat boeiende klanten bij. Niet alleen in de sportwereld (Memorial Van Damme, Cyclo crossen, Rugby events, Antwerp Ten Miles…), maar ook de muziek- en festivalwereld (Rammstein, Live Is Live, Rolling Stones, Coldplay, Ed Sheeran, …) zetten ze voet verder neer.

“Met deze overname krijgen we er meteen een bureau en magazijn bij in Leuven, waardoor we nog sneller kunnen schakelen naar onze klanten die nu al over gans België verspreid zitten. Zo drukken we een stempel op de markt van tijdelijke netwerken,” sluit Waelens af. “Onze ogen staan nu ook in de richting van het buitenland. We blijven gaan.”

Rammstein in Oostende

Now this is it.
Time for action.

Onze samenwerking start hier! Neem contact op met ons team van netwerkprofessionals en vertel ons jouw opdracht. Wij zullen samen met jou de beste oplossingen selecteren en tillen jouw organisatie zo naar een hoger niveau.