Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met onze cookie policy.

Citymesh gaat naar Mobile World Congress 2019

02/02/2019

Van 25 tot 28 februari vind je Citymesh op MWC 2019, op het Flanders Investment Trade paviljoen (FIT) - stand 7G71. We werpen alvast een blik op wat je er van ons mag verwachten.

5G Enterprise: de oplossing voor de uitdagingen in industrie van de toekomst

De steeds verdergaande automatisering heeft een grote invloed op de industrie. In de evolutie naar de industrie van de toekomst, die deel uitmaakt van Industrie 4.0 (de naam waaronder de vierde industriële revolutie vorm krijgt), is een 5G-netwerk de oplossing voor de uitdagingen van vandaag en morgen.

Citymesh levert industriële spelers, die met 5G hun processen willen aansturen, een privaat netwerk voor het aansturen van onder andere robots en zelf rijdende heftrucks of voor het traceren van containers in havens.

Mission Critical Communication

Naast industrie zijn ook andere sectoren gebaat met de voordelen van een privaat 5G netwerk. Door de combinatie van toenemende bandbreedte, low latency, een groter bereik en het feit dat het netwerk interferentie vrij is, leent het zich voor alle toepassingen en diensten waar mission critical communicatie van belang is. Het Citymesh Safety Drone project is daar een mooi voorbeeld van.

Ook onze steden en gemeenten staan voor grote uitdagingen. Om hun toekomst als smart city vorm te geven, hebben ze niet enkel een lange termijnvisie nodig maar ook de middelen om de juiste beleidskeuzes te maken. De Citymesh FlexBox helpt hen om de transformatie naar een smart city te versnellen.

Kom op MWC19 alles te weten over het modulair hardware platform dat Smart-city-toepassingen integreert zoals City WiFi, passantentelling, sensoren, camera's ...

Citymesh op MWC

Now this is it.
Time for action.

Onze samenwerking start hier! Neem contact op met ons team van netwerkprofessionals en vertel ons jouw opdracht. Wij zullen samen met jou de beste oplossingen selecteren en tillen jouw organisatie zo naar een hoger niveau.