Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met onze cookie policy.

Citymesh ondersteunt herstellingswerken C-Power windmolenpark

22/07/2020

Het Deme offshore hefschip Thor werd voorzien van een betrouwbare 5G-verbinding. Het schip werd recent ingezet voor de herstellingswerken op het C-Power windpark in de Belgische Noordzee.

De windmolenparken zijn de laatste jaren in capaciteit toegenomen, hierdoor keren bouw- of servicemedewerkers niet dagelijks terug naar wal. Door de vaak moeilijke weersomstandigheden en uitgebreide installaties hebben de medewerkers dus baat bij een stabiele 5G-verbinding van Citymesh. De betrouwbaarheid van dit netwerk is essentieel om collega’s te bereiken op het vasteland en om toegang tot bedrijfsgegevens tijdens de installatie te garanderen.

C-Power is het eerste offshore windpark in het concessiegebied op de Thorntonbank in de Noordzee, op 30 km van de Belgische kustlijn. Met een totaal geïnstalleerd vermogen van 325,20 MW wekken de 54 windturbines ongeveer 1.050 GWh per jaar op, genoeg om 300.000 gezinnen van hernieuwbare energie te voorzien.

(Bron afbeelding: Deme Group)

Now this is it.
Time for action.

Onze samenwerking start hier! Neem contact op met ons team van netwerkprofessionals en vertel ons jouw opdracht. Wij zullen samen met jou de beste oplossingen selecteren en tillen jouw organisatie zo naar een hoger niveau.