Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met onze cookie policy.

Citymesh ondersteunt HMC bij het Chevron Bigfoot project

12/04/2018

Afgelopen week heeft Citymesh (voorheen bekend als nCentric) de communicatieondersteuning voor het Chevron Bigfoot-project afgerond.

Met de Citymesh 'Nova nodes werden alle videofeeds uitgewisseld tussen de schepen en de TLP. Hierdoor kregen alle betrokken partijen een real-time overzicht van de onderzeese operaties. Alle beelden werden in hoge resolutie opgenomen op de TLP voor later gebruik.", zegt Sven De Brabander, projectmanager bij Citymesh.

"Deze beelden bleken cruciaal te zijn bij de installatie van de kabels. Het stelde onze klant in staat om de algehele operationele efficiëntie en veiligheid te verbeteren."

Tijdens het project werden 48 onderzeese en 16 ROV camera's aangesloten op een Citymesh netwerk en verdeeld over 5 locaties op de TLP en de HMC schepen Balder en Bylgia.

Now this is it.
Time for action.

Onze samenwerking start hier! Neem contact op met ons team van netwerkprofessionals en vertel ons jouw opdracht. Wij zullen samen met jou de beste oplossingen selecteren en tillen jouw organisatie zo naar een hoger niveau.