Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met onze cookie policy.

Citymesh voorziet het Nederlandse windmolenpark Borssele van connectiviteit

21/07/2020

In het windmolenpark Borssele voorziet Citymesh vanop zes locaties connectiviteit. Dit gebeurt door middel van een combinatie van 5G en mesh.

Windmolenpark Borssele

Windmolenpark Borssele is een verzameling windmolenparken in aanbouw voor de kust van Zeeland. Via een aansluiting bij Borssele leveren de parken sinds april 2020 stroom aan het Nederlandse energienet. Citymesh voorziet dit windmolenpark van connectiviteit vanop zes permanente installaties. Dit gebeurt door middel van een combinatie van 5G en mesh. Het netwerk heeft een dekkingsgebied om en rond alle Borssele windmolens.

Connectiviteit voor nabije schepen

Het netwerk is niet enkel beschikbaar voor het windmolenpark zelf maar ook andere schepen kunnen gebruik maken van dit netwerk. Zo gebruikten meerdere schepen van MHI Vestas het netwerk voor dienst- en onderhoudsoperaties op bestaande windmolenparken en installaties van nieuwe windmolenparken. Ook Van Oord maakte gebruik van dit netwerk voor Cable lay operaties, Inter Array en Export Cabling.

Now this is it.
Time for action.

Onze samenwerking start hier! Neem contact op met ons team van netwerkprofessionals en vertel ons jouw opdracht. Wij zullen samen met jou de beste oplossingen selecteren en tillen jouw organisatie zo naar een hoger niveau.