Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met onze cookie policy.

Citymesh wint Data News Award voor Telecom & Connectivity Company of the Year 2021

27/09/2021

Op donderdag 23 september werd Citymesh verkozen tot winnaar van de Data News Telecom & Connectivity Company of the Year. De Data News Awards is het meest prestigieuze ICT-evenement in België en reikt awards uit aan bedrijven die uitblinken binnen hun categorie.

Connectiviteit is van het allergrootste belang en cruciaal binnen bedrijven. Daarom reikte Data News dit jaar opnieuw deze prestigieuze technologie award uit.  Dat Citymesh deze prijs in ontvangst mocht nemen werpt opnieuw de schijnwerpers op het bedrijf, dat dit jaar verkondigde dat het de 4e volwaardige telecomoperator wil worden. Citymesh zet zich al jaren in om bedrijven de beste connectiviteit en -diensten aan te leveren. Dit succes wordt nu voor het tweede jaar op rij beloond. Vorig jaar sleepte het bedrijf namelijk ook al de Award voor Mobile Innovator van 2020 in de wacht. Deze award werd toen gegeven aan Citymesh omdat zij de mogelijkheden van mobiele netwerken en digitale technologieën ten volle benut en daarbij steeds innoveert.

Mitch De Geest, CEO van Citymesh, reageert opgetogen: “Deze award zet onze ambitie om de volwaardige 4e telecomoperator te worden opnieuw kracht bij. We streven ernaar om te blijven te innoveren en de best mogelijke connectiviteit te kunnen aanbieden. Een award als deze, 2 jaar op rij de kers op de taart voor onze inspanningen.”

Now this is it.
Time for action.

Onze samenwerking start hier! Neem contact op met ons team van netwerkprofessionals en vertel ons jouw opdracht. Wij zullen samen met jou de beste oplossingen selecteren en tillen jouw organisatie zo naar een hoger niveau.