Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met onze cookie policy.

De hele zomer connectiviteit in het Q-Beach House

24/06/2019

Op zaterdag 29 juni 2019 opent het Q-Beach House opnieuw voor het grote publiek. De meest bezochte strandbar van België staat voor de 12e keer op het strand van Oostende en zal daar zoals steeds heel wat artiesten ontvangen.

Om al deze artiesten vlekkeloos te ontvangen, was het Q-Beach House op zoek naar een partner die mobiele draadloze connectiviteit kon voorzien. Citymesh, dat ook in West-Vlaanderen gevestigd is, heeft hiervoor de juiste expertise in huis. Niet alleen het netwerk voor de organisatie, maar ook cashless payments en live presentatie waren belangrijk. Alles moet vlekkeloos werken op de drukke dagen die eraan komen. Naast het draadloze netwerk, was Qmusic op zoek naar een samenwerkingspartner die een service op maat kon bezorgen. Flexibiliteit én bereikbaarheid zijn daarbij sleutelwoorden.

Q-Beach House verwelkomt binnenkort heel wat bezoekers. Wij zullen alvast van de partij zijn! Om een dag te genieten in de zon maar vooral met ons mobiel netwerk, de hele zomer lang.

Now this is it.
Time for action.

Onze samenwerking start hier! Neem contact op met ons team van netwerkprofessionals en vertel ons jouw opdracht. Wij zullen samen met jou de beste oplossingen selecteren en tillen jouw organisatie zo naar een hoger niveau.