Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met onze cookie policy.

De Nemo Link: de onderzeese hoogspanningsverbinding tussen Zeebrugge en Richborough

13/09/2017

Om de aanleg van een onderzeese hoogspanningsverbinding van de stad Zeebrugge in België naar de kustplaats Richborough in Groot-Brittannië mogelijk te maken, steunt men op de expertise van Citymesh. Het traject dat 140 kilometer lang is, zal ervoor zorgen dat zowel in-als uitvoer van stroom mogelijk is.

De juiste informatie op het juiste moment

In 2017 is de eerste fase van het project van start gegaan. Bij de tweede fase speelt Citymesh een cruciale rol. Het is uitermate belangrijk dat de installatieschepen van DeepOcean de juiste informatie op het juiste moment ontvangen. Citymesh garandeert zo’n foutloze communicatie voor DeepOcean door de combinatie van verschillende oplossingen: Nova Node en Hyperbox. De Nova Node is, net als de Hyperbox, ontwikkeld om betrouwbare en flexibele breedbandcommunicatie te bieden voor offshore projecten. Om het project foutloos te laten verlopen, is ook de ondersteunende randapparatuur van Citymesh.

Ultieme flexibiliteit bij mobiele bedrijfsoperaties

De kracht van een goede offshore installatie zit niet alleen in een goede communicatie aan boord. Ook vessel-to-vessel communicatie en ship-to-shore communicatie zijn van belang. De oplossingen van Citymesh voorzien een eenvoudige communicatie in complexe situaties, zoals de wilde Noordzee. Citymesh biedt de ultieme flexibiliteit die nodig is bij mobiele bedrijfsoperaties.

Now this is it.
Time for action.

Onze samenwerking start hier! Neem contact op met ons team van netwerkprofessionals en vertel ons jouw opdracht. Wij zullen samen met jou de beste oplossingen selecteren en tillen jouw organisatie zo naar een hoger niveau.