Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met onze cookie policy.

Draadloze connectiviteit voor het Norther OHVS

21/08/2018

Sinds kort voorziet Citymesh het Norther OHVS (offshore high voltage station) van draadloze connectiviteit. Met de kwalitatieve verbinding kunnen cruciale parameters snel doorgestuurd worden zodat ook het onshore personeel meteen alle informatie heeft. Zo wordt de werking tussen offshore en onshore personeel gestroomlijnd.

Deze parameters zijn afkomstig van SCADA systemen die technische informatie geven over de OHVS of bepaalde alarmen. Bijvoorbeeld: temperaturen, hellingshoek, elektrische parameters, rotorsnelheid, informatie over het giersysteem... Deze signalen worden vervolgens verbonden met de Citymesh Nova Nodes, die zelf draadloos zijn verbonden met ons 5G LTE- en mesh-netwerk. Dit maakt het mogelijk om de informatie aan land te monitoren.

De oplossing van Citymesh combineert meerdere frequenties waardoor de Norther OHVS een volledig redundante oplossing heeft. In het geval dat het ene systeem uitvalt door verlies van zichtlijn, neemt het andere systeem het naadloos over.

Now this is it.
Time for action.

Onze samenwerking start hier! Neem contact op met ons team van netwerkprofessionals en vertel ons jouw opdracht. Wij zullen samen met jou de beste oplossingen selecteren en tillen jouw organisatie zo naar een hoger niveau.