Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met onze cookie policy.

Gratis wifi in 27 Belgische treinstations

13/06/2018

De spoorwegmaatschappij NMBS rust zijn 27 grootste stations uit met gratis wifi. Reizigers mogen deze wifi-netwerken gebruiken. De wifi is beschikbaar in de stationshal, de stationsgangen en op het perron.

Treinreizigers kunnen snel en gemakkelijk inloggen op elk van deze netwerken met hun NMBS-account. Wie geen zo’n account heeft, kan die snel en eenvoudig aanmaken. Dit netwerk kwam tot stand door een samenwerking met Orange Belgium en Prodata Systems.

WiFiLab, het wifi-managementsysteem van Citymesh biedt de NMBS alles om zijn netwerken gemakkelijk te beheren. Met dit systeem passen ze vlot de aanmeldingsflow en de portaalpagina aan en beheren ze de gebruikersrechten. Ze kunnen op dit platform ook de verzamelde gegevens in near real-time bekijken. Op die manier kan de NMBS zijn service beter afstemmen op de noden van de reizigers. Citymesh biedt WiFiLab aan als SaaS (Software-as-a-Service). Het is volledig compatibel met het bestaande netwerk van Orange.

Now this is it.
Time for action.

Onze samenwerking start hier! Neem contact op met ons team van netwerkprofessionals en vertel ons jouw opdracht. Wij zullen samen met jou de beste oplossingen selecteren en tillen jouw organisatie zo naar een hoger niveau.