Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met onze cookie policy.

Jan De Nul maakt gebruik van Private 5G tijdens offshore installaties

04/11/2019

Citymesh (vroeger bekend onder de naam nCentric) voorziet draadloze communicatie systemen voor Jan De Nul tijdens de constructie van het Belgische windmolenpark Northwester 2. Tijdens de aanleg van het windmolenpark worden maar liefst vier installatieschepen van Jan De Nul voorzien van state-of-the-art connectiviteit.

De technologie die Citymesh aanbiedt is Mesh-technologie, gecombineerd met Privaat 5G. De hoge bandbreedte en een lage latency garandeert bedrijfskritische communicatie op zee. Storing op het netwerk is dus niet langer een uitdaging.

In het kader van het EPCI-contract is Jan De Nul verantwoordelijk voor het ontwerp, de bouw en de installatie van de funderingen, alsook voor het transport en de installatie van de kabels en turbines. Het Northwester 2 windmolenpark zal bestaan uit 23 MHI Vestas V164-9.5MW turbines en is daarmee het eerste windmolenpark met dit turbinemodel.

De Northwester 2 windturbines voorzien het Belgische net nu van groene stroom.

Now this is it.
Time for action.

Onze samenwerking start hier! Neem contact op met ons team van netwerkprofessionals en vertel ons jouw opdracht. Wij zullen samen met jou de beste oplossingen selecteren en tillen jouw organisatie zo naar een hoger niveau.