Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met onze cookie policy.

Kan je social distance respecteren in de offshore industrie?

08/04/2020

De wereld zit in lockdown en we worden allemaal aangemoedigd om zoveel mogelijk vanuit huis te werken. In sommige bedrijfstakken, zoals offshore, is social distancing een grote uitdaging. Als gevolg hiervan worden veel offshore bedrijven gedwongen te sluiten. Maar wat als er een oplossing is waarmee je met minder bemanning toch hetzelfde werk kunt verrichten? Citymesh biedt je opties voor remote survey operaties.

Seahub: a new way to survey

Seahub is een eenvoudig te beheren webplatform dat externe operaties voor offshore-bedrijven verbetert. Het webplatform stelt het bedrijf in staat om te werken met een kleinere offshore bemanning, ondersteund door een ervaren onshore bemanning. Met het platform volgt de onshore-bemanning de operatie in realtime op en werkt ze samen. Dit maakt Seahub kosteneffectief: het bedrijf kan minder bemanning inzetten op hun schepen, de blootstelling aan gevaren verminderen en de personeelslogistiek optimaliseren.

Dit is vooral waardevol in deze moeilijke tijden. Je kan zo risico's verkleinen en de veiligheid van medewerkers garanderen: de externe communicatie-opties van Seahub maken kleinere bemanningen en een goede sociale afstand mogelijk.

Enkele van de key features van Seahub zijn:

  • Real-time survey data: De samenwerking tussen 4D Nav en Citymesh biedt real-time ruimtelijk inzicht op basis van de op afstand gegenereerde gegevens
  • Live video streaming: feeds kunnen onbeperkt worden toegevoegd en worden gemonitord door onshore medewerkers via beveiligde verbindingen
  • Telepresence via Voice, VoIP en messaging: een gekwalificeerde onshore medewerker kan alle apparatuur aan boord monitoren en besturen
  • Verwerking en kwaliteitscontrole op afstand
  • Gegevenssynchronisatie en analyse

De remote survey solution van Citymesh draait om het verminderen van risico's, kosten en mensen aan boord van het schip. Met Seahub kan een onshore medewerker op afstand opereren vanaf de kust en tegelijkertijd multitasken tussen verschillende projecten of operaties.

Al deze kenmerken geven elk offshore bedrijf de mogelijkheid om veilig te werken aan offshore-operaties en de veiligheid van uw bemanning te waarborgen.

Now this is it.
Time for action.

Onze samenwerking start hier! Neem contact op met ons team van netwerkprofessionals en vertel ons jouw opdracht. Wij zullen samen met jou de beste oplossingen selecteren en tillen jouw organisatie zo naar een hoger niveau.