Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met onze cookie policy.

NSI en Citymesh bundelen krachten om de beste connectiviteitsoplossingen te bieden aan Waalse bedrijven

06/09/2022

Binnen de Cegeka Group kondigen NSI, een IT-specialist actief in Franstalig België, en Citymesh, een specialist in B2B-connectiviteit, een duurzaam partnership aan voor bedrijfsconnectiviteit in Wallonië. Het aanbod van de twee partners integreert de technologieën van private netwerken: private WiFi, 4G- en 5G-netwerken.

Particuliere mobiele netwerken

Het partnerschap tussen NSI en Citymesh vervolledigt de portefeuille van IT-diensten van NSI in Wallonië. Het stelt ons in staat doeltreffend in te spelen op de groeiende vraag naar particuliere (mobiele) netwerken. Deze mobiele communicatietechnologie kan worden vergeleken met een openbaar 4G- of 5G-netwerk, maar dan in een volledig private infrastructuur. Private netwerken zijn betrouwbaarder, sneller, veiliger en geoptimaliseerd. Deze garantie van innovatieve connectiviteit is precies wat NSI en Citymesh nastreven, omdat ze zich bewust zijn van de hefboomwerking die nodig is voor groei en procesoptimalisatie binnen B2B. De bedrijven werken samen om WiFi-, 4G- en 5G-netwerken op te zetten.

Een goed doordachte samenwerking

Met deze samenwerking versterkt NSI niet alleen zijn positie als belangrijke IT-dienstverlener in de B2B-markt, maar vestigt het zich ook, samen met Citymesh, in het landschap van hoogwaardige private mobiele netwerkdiensten op 'grote schaal'.

"5G is voor de Cegeka Group al minstens drie jaar een realiteit, met concrete verwezenlijkingen. 5G-technologie moet een nieuwe inspiratiebron zijn om onze bedrijven te digitaliseren, om ondersteunende processen in openbare instellingen te automatiseren en om de efficiëntie van de productie in Wallonië te verhogen. We zijn verheugd dat we onze krachten kunnen bundelen met een uitgelezen partner die zijn grote deskundigheid op dit gebied al heeft bewezen", verklaart Manuel Pallage - CEO van NSI

Voor beide partners sluit deze investering perfect aan bij hun strategische ambitie: het verder stimuleren van de synergie tussen IT en (mobiele) telecommunicatie. Een winnende combinatie die nieuwe kansen genereert voor bedrijven. Bovendien laat deze investering en samenwerking NSI toe om een privaat netwerk aan te bieden als 'Security-as-a-Service' in de ultra-betrouwbare omgeving van het Citymesh 5G-netwerk.

"Het partnership tussen Citymesh en NSI IT Software & Services wordt versterkt door ons lidmaatschap van de Cegeka Group. Een samenwerking die ons aanbod en onze aanwezigheid in Wallonië versterkt", zegt Mitch De Geest, CEO van Citymesh.

Privaat 4G- of 5G- netwerk

Bedrijven en organisaties die met NSI en Citymesh samenwerken, hebben toegang tot oplossingen op maat en profiteren van :

  • 4G- en 5G-technologie, compatibel met alle soorten mobiele toestellen.
  • Snelle en veilige verbinding van alle apparaten op hetzelfde mobiele netwerk.
  • Verbinding met zeer lage latentie voor bedrijfskritische communicatie
  • 24/7 toezicht en ondersteuning

Now this is it.
Time for action.

Onze samenwerking start hier! Neem contact op met ons team van netwerkprofessionals en vertel ons jouw opdracht. Wij zullen samen met jou de beste oplossingen selecteren en tillen jouw organisatie zo naar een hoger niveau.