Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met onze cookie policy.

Een nieuwe website en huisstijl voor Citymesh

05/11/2020

Sinds 5 november kan je ons vinden op deze gloednieuwe website. Niet alleen onze huisstijl maar ook de productinformatie werd volledig vernieuwd. De nieuwe huisstijl weerspiegelt Citymesh meer als bedrijf, toont onze evolutie doorheen de voorbije vijftien jaar en bereidt ons volledig voor op de toekomst.

Citymesh staat bekend als opmerkzame B2B-operator die vaak als eerste inspeelt op innovatieve technologieën. Door te putten uit onze uitvoerige technologische bagage stellen wij keer op keer performante oplossingen voor.

Dit zijn de waarden waarop onze bedrijfscultuur gebaseerd is:

  1. Sharp: Citymesh volgt continu de nieuwste ontwikkelingen op en breekt elke keer opnieuw met de status quo. Elke beslissing is doordacht, innovatief en toekomstgericht.
  2. Next Level: Citymesh biedt performante oplossingen aan die de uitdagingen van morgen voor zijn en de noden van vandaag beantwoorden.
  3. Innovative Engineering: Een hoge graad van innovatie en doorgedreven engineering-cultuur vormen de sleutelfactoren van Citymesh' succes.
  4. State of the Art: Alle technologieën die Citymesh inzet, worden zorgvuldig getest en gevalideerd. Citymesh' rigoureuze testfase garandeert de solide kwaliteit van zijn technologieën en services.
  5. In All Fairness Duurzame relaties ontstaan niet zomaar, dat vereist verantwoord ondernemen, integer handelen en duidelijke communicatie. Citymesh bewijst dit met elke tevreden klant.

De nieuwe huisstijl is het startpunt van heel wat nieuwe veranderingen. We zijn helemaal klaar om positie als vierde operator verder te versterken.

Now this is it.
Time for action.

Onze samenwerking start hier! Neem contact op met ons team van netwerkprofessionals en vertel ons jouw opdracht. Wij zullen samen met jou de beste oplossingen selecteren en tillen jouw organisatie zo naar een hoger niveau.