Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met onze cookie policy.

United under Citymesh, one strong brand

19/11/2020

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Citymesh en nCentric nu onder één merk verenigd zijn. Samen bundelen we onze krachten en maken we ons volledige potentieel als innovatieve expert in telecommunicatie waar.

Tot nu toe benaderden nCentric en Citymesh de markt met gelijkaardige oplossingen, opererend onder een andere bedrijfsnaam. nCentric richte zich op de wereldwijde offshore-markt, terwijl Citymesh zich concentreerde op de onshore-markt. Nu hebben we besloten om verder te gaan als een bedrijf. Deze beslissing versterkt onze positie in de markt verder en zal ons bedrijfsproces efficiënter maken voor onze klanten.

Het bedrijf zal blijven opereren in zijn huidige structuur: er heeft geen verandering plaatsgevonden in eigendom, personeel of locatie en de juridische entiteit nCentric zal blijven bestaan. We hebben een nieuw webdomein, <www.citymesh.com> en nieuwe e-mailadressen <naam.achternaam@citymesh.com> om de nieuwe huisstijl weer te geven.

Citymesh zal doorgaan met het leveren van state-of-the-art connectiviteit voor (mobiele) privénetwerken en zal aanvullende innovatieve oplossingen bieden op basis van de wensen en behoeften van onze klanten. Zoals altijd gaan we door met dezelfde toewijding. Door de rebranding kunnen we onze klanten een nog betere ondersteuning, gebruikerservaring en opvolging bieden.

Now this is it.
Time for action.

Onze samenwerking start hier! Neem contact op met ons team van netwerkprofessionals en vertel ons jouw opdracht. Wij zullen samen met jou de beste oplossingen selecteren en tillen jouw organisatie zo naar een hoger niveau.