Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met onze cookie policy.

Zes nieuwe General Managers voor de groeispurt van Citymesh

03/02/2023

Een duurzame en toekomstgerichte groei staat centraal in de ambitieuze plannen van Citymesh. Daarom stelt het bedrijf zes General Managers aan, die zes nieuwe divisies zullen leiden. Deze laten Citymesh toe om zich helemaal te ontplooien, zowel in nieuwe markten als in de takken waarin het bedrijf reeds actief is. Citymesh is als het ware het moederschip, dat als uitvalsbasis blijft dienen voor de verschillende divisies.

  • Freek Pauwels, General Manager Citymesh Belgium: Als Chief Commercial Officer leidde Freek Pauwels het sales-team met een gedegen visie. Hij is de nieuwe General Manager van Citymesh Belgium.
  • Carlo Waelens, General Manager Citymesh Flex: Met meer dan tien jaar ervaring in de evenementenwereld kent Carlo Waelens de sector als zijn broekzak. Citymesh Flex biedt solutions voor festivals, voetbalmatchen, beurzen, bouwwerven en meer.
  • Hans Similon, General Manager Citymesh Safety Drone: Citymesh Safety Drone, onder leiding van General Manager Hans Similon, ondersteunt hulpverleningszones in België met een extra paar ogen in de lucht.
  • Geert De Westelinck, General Manager Citymesh Connect: Citymesh Connect, met als General Manager Geert De Westelinck, is gericht op het telecomluik van Citymesh, waaronder mobiele en vaste telefonie, FMU en VPN.
  • Maarten Van Aerde, General Manager Citymesh 0G: Na de overname van Engie M2M door Citymesh in 2021 nam Maarten Van Aerde het Industry- en 0G-luik onder zijn vleugels. Nu leidt hij de divisie Citymesh 0G, dat diverse Internet of Things-oplossingen aanbiedt.
  • Peter-Jan Pertry, General Manager Insky: Insky is de joint venture van Citymesh en Europese telecomoperator DIGI. Peter-Jan Pertry leidt Insky, dat is gericht op de nationale uitrol van 5G-infrastructuur.

Met de nieuwe structuur staat Citymesh stevig in de schoenen om het groeipotentieel in alle beoogde markten ten volle te benutten. Deze General Managers bekleedden eerder al functies in Citymesh, en kennen het bedrijf en de ambities door en door. Ze zijn dan ook de geknipte personen om de nieuwe divisies te leiden. Ter aanvulling van hun teams is Citymesh op zoek naar een groot aantal enthousiaste mensen: er worden al zeker een 50-tal nieuwe medewerkers gezocht, een stevige challenge. Op de vacaturepagina staan dan ook heel wat openstaande functies, zoals Network Manager Events & Festivals en Infrastructure Expert Events & Festivals bij Citymesh Flex: de uitgelezen kans om bij een innovatief bedrijf te werken.

Now this is it.
Time for action.

Onze samenwerking start hier! Neem contact op met ons team van netwerkprofessionals en vertel ons jouw opdracht. Wij zullen samen met jou de beste oplossingen selecteren en tillen jouw organisatie zo naar een hoger niveau.