Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met onze cookie policy.

Citymesh Connect FMU

Stroomlijn jouw bedrijfstelefonie

Citymesh Connect FMU is telefonie as a service (TAAS) met volledige integratie van vaste en mobiele bedrijfstelefonie. Dit is niet alleen kostenefficiënt maar ondersteunt flexibel werken.

WAT IS FMU?

FMU of Fixed Mobile Unification stroomlijnt jouw bedrijfstelefonie. De gsm-nummers van alle medewerkers worden geïntegreerd in jouw cloud telefooncentrale. Je collega’s zijn zo zowel op vaste als mobiele telefoon met hetzelfde nummer te bereiken. Dit heeft als voordeel dat professionele oproepen beantwoorden vanop afstand even gemakkelijk gaat als op kantoor.

Waarom kies je voor Citymesh Connect FMU?

Efficiënt

FMU laat alle PBX functionaliteiten toe, onder meer belgroepen, doorschakelen en een bedrijfsvoicemail, gewoon op je smartphone. Dit communicatiepakket is flexibel in te vullen afhankelijk van jouw noden en wensen.

Uniek

Je bent bereikbaar met je vast nummer op softphone, vast toestel en smartphone.

Ondersteunt een flexibele werkstijl

Oproepen beantwoorden vanop afstand gaat even gemakkelijk als op kantoor.

Professioneel

Als je collega’s naar klanten bellen, wordt steeds het professionele nummer weergegeven. Medewerkers hoeven ook niet langer persoonlijke nummers met hun klanten te delen.

Citymesh Connect FMU, dat is

  1. Volledige PBX-functionaliteiten op jouw mobiele devices
  2. Functioneel zonder bijhorende applicatie
  3. Volledige OPEX oplossing
  4. 24/7 ondersteuning

Ook aanbevolen voor jou

Now this is it.
Time for action.

Onze samenwerking start hier! Neem contact op met ons team van netwerkprofessionals en vertel ons jouw opdracht. Wij zullen samen met jou de beste oplossingen selecteren en tillen jouw organisatie zo naar een hoger niveau.