Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met onze cookie policy.

Citymesh Connect VPN

Een veilige verbinding vanop afstand voor jouw bedrijf

Wil je met je collega’s in verschillende vestigingen snel, efficiënt en veilig samenwerken? Maakt jouw bedrijf gebruik van cloud-oplossingen? Dan is een VPN-verbinding de oplossing voor jouw bedrijf. Met een VPN heb je een dedicated en veilige verbinding tussen jouw vestiging en een datacenter.

Wat is VPN?

Een VPN-verbinding is een virtueel privaat netwerk. Een VPN laat jouw collega’s toe om via een beveiligde verbinding te werken, zelfs wanneer ze enkel een openbaar netwerk ter beschikking hebben. Dit soort netwerk voorkomt datalekken en maakt het moeilijker voor derde partijen om jouw internetactiviteiten te volgen.

Waarom kies je voor Citymesh Connect VPN?

Betrouwbaar

Citymesh biedt VPN aan met de noodzakelijke monitoring en veiligheidsmaatregelen.

Flexibel

De VPN-verbindingen van Citymesh zijn flexibel. Ze kunnen uitgebreid worden met mogelijke bandbreedte upgrades waardoor jouw netwerk toekomstgericht kan meegroeien.

Oplossing op maat

Citymesh ontwerpt samen met de klant een netwerktopologie op maat van het bedrijf. Die kan opgemaakt zijn als een mix van DSL, Gpon en fiber.

Quality of Services

Mogelijkheid om prioriteiten en garanties in te stellen voor types data, waaronder voice, video en internetgebruik.

Citymesh Connect VPN, dat is

  1. Veilige en private verbinding
  2. Ondersteunt flexibel werken
  3. 24/7 ondersteuning door onze klantendienst

Ook aanbevolen voor jou

Now this is it.
Time for action.

Onze samenwerking start hier! Neem contact op met ons team van netwerkprofessionals en vertel ons jouw opdracht. Wij zullen samen met jou de beste oplossingen selecteren en tillen jouw organisatie zo naar een hoger niveau.