Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met onze cookie policy.

Dronehub

  • Government
  • Entertainment

Dronehub is een platform waarop live en gearchiveerde HD- en warmtebeelden van elke drone-missie geraadpleegd kunnen worden. Deel gemakkelijk en veilig beelden met de bevoegde instanties naargelang de schaal van het incident. Zo verloopt elke drone-missie veilig en efficiënt.

Your Eye in the Sky

Bij een noodsituatie roept het dispatch team vlot een dronepiloot op via Dronehub. Die dronepiloot staat 24 op 7 klaar om de dronevluchten op te volgen en bij te sturen vanuit het Drone Command & Control Center in Oostkamp.


Alle betrokken partijen kunnen via Dronehub zowel live als gearchiveerde HD- en warmtebeelden bekijken om de aanpak van het incident te optimaliseren of te evalueren achteraf.

Snelle interventies

Het Dronehub platform beheert de noodoproepen die binnenkomen. Elke dronepiloot kan zich eenvoudig inloggen en zich beschikbaar stellen, missies accepteren en uitvoeren.

De correcte missie data, weerscondities en dronestatus op elk moment kunnen raadplegen is cruciaal, zeker tijdens het uitvoeren van lange-afstands BVLOS-dronevluchten.

Dronehub geeft de piloot de mogelijkheid om in één oogopslag alle relevante informatie te bekijken. Het platform maakt komaf met het handmatig checken van parameters en is dé oplossing voor snelle interventies.

Delen met stakeholders

Elke bevoegde stakeholder logt in op een persoonlijk, beveiligd account. De klant kan bepalen wie toegang heeft tot de beelden. Dit kan evengoed de burgemeester, gouverneur of een andere hulp- of veiligheidsdienst zijn naargelang de schaal van het incident. Op deze manier kan gemakkelijk opgeschaald worden en heeft iedereen gemeenschappelijke real-time informatie om beslissingen op te baseren.

Technologieën

  • 4G
  • 5G
Jos Deboosere

Jouw Citymesh contact voor deze oplossing

Now this is it.
Time for action.

Onze samenwerking start hier! Neem contact op met ons team van netwerkprofessionals en vertel ons jouw opdracht. Wij zullen samen met jou de beste oplossingen selecteren en tillen jouw organisatie zo naar een hoger niveau.