Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met onze cookie policy.

Footfall AI

  • Government
  • Industry
  • Entertainment

Footfall Analytics geeft snel inzicht over bezoekersaantallen, detecteert objecten en toont in een oogopslag welke plekken het drukst zijn. Deze informatie laat toe om in real-time te reageren op bepaalde trends.

Citymesh brengt al jaren bezoekersstromen in kaart. Die verregaande sectorkennis en ervaring maakt ons een autoriteit in de Belgische markt. Zo heeft Citymesh al heel wat steden, evenementen en beurzen voorzien van kwalitatieve footfall analyses.

Wat is Footfall AI?

Footfall AI brengt bewegingsstromen accuraat en automatisch in kaart. Bezoekers tellen wordt nog regelmatig manueel gedaan. Dat is enorm tijdsintensief en vaak niet accuraat. Kwalitatieve footfall data zijn dus echte white whale data: zeldzaam en moeilijk te vergaren zonder de juiste methodes. Daarom heeft Citymesh Footfall AI ontwikkeld. Dankzij deze slimme oplossing krijg je accurate data die op een gestructureerde manier wordt weergegeven in een dashboard.

Measuring Success

De slimme optische sensoren van Footfall AI registreren elke passant in beeld aan de hand van een polygoon en meerdere tellijnen. Footfall AI brengt met object-detectie vele andere parameters in kaart, onder meer de drukte per oppervlakte, transportatiemiddel en de wandelrichting. De oplossing kan het aantal voetgangers, fietsers, auto’s en bestelwagens dus apart gaan tellen. Zo kan je onder meer de multi-modaliteit in jouw stad in kaart brengen, wat waardevolle informatie is voor infrastructuur- en circulatieplanning.

  • Discreet: meet amper 118 mm op 220 mm groot en valt niet op in het straatbeeld
  • Plug-and-play: kan op elke plek geïnstalleerd worden en monitort vanaf dag 1
  • Flexibel en schaalbaar: de monitoringoplossing kan probleemloos uitgebreid worden volgens jouw noden en wensen.
  • Wireless connectivity voor backhaul: connecteert met een 4G-netwerk of het Citymesh 5G netwerk om de data snel te kunnen versturen
  • GDPR-compliant
Ivan Kusseneers

Jouw Citymesh contact voor deze oplossing

Now this is it.
Time for action.

Onze samenwerking start hier! Neem contact op met ons team van netwerkprofessionals en vertel ons jouw opdracht. Wij zullen samen met jou de beste oplossingen selecteren en tillen jouw organisatie zo naar een hoger niveau.