Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met onze cookie policy.

WiFiLab

  • Government
  • Industry
  • Entertainment
  • Education

WiFiLab is een cloud platform dat nauwkeurig verworven data weergeeft over wifi-netwerken, gebruikers, IoT-sensoren en Footfall Analytics. De verzamelde gegevens kunnen in near real-time bekeken worden via het online platform en worden opgeslagen in de cloud. Als je een of meerdere wifi-netwerken aanbiedt als service, dan is WiFiLab de manier om een service beter af te stemmen op de noden van de eindgebruiker.

WiFiLab wordt aangeboden als SaaS (Software-as-a-Service) en is compatibel met zowel bestaande als nieuwe wifi-netwerken.

WiFi Management

De WiFi Management applicatie biedt de systeembeheerder alles om zijn netwerken gemakkelijk te beheren. Zo beheert hij de access codes, wijst hij rechten toe aan collega’s en ziet hij eenvoudig welke gebruikers op dat moment ingelogd zijn. Daarnaast ziet hij meteen waar de netwerken zich bevinden en kan hij parameters toewijzen aan de eindgebruiker (vb. datalimiet, kost/verbruikte mb, tijdslimiet…).

In de WiFi Management applicatie past de beheerder vlot de aanmeldingsflow en de portaalpagina aan naargelang het netwerk en de locatie.

WiFi Analytics

De WiFi Analytics van WiFiLab laat je toe om historische data te raadplegen over de wifi-netwerken. Zo kom je onder meer te weten hoe lang wifi-sessies duren, hoe de eindgebruiker heeft ingelogd, welke AP’s het populairst zijn en in welke taal de eindgebruiker communiceert. Die data kan de beheerder in near real-time raadplegen op het platform. Alles wordt overzichtelijk gevisualiseerd op een cloud dashboard.

IoT

De gegevens die je verzamelt met verschillende sensoren zijn te raadplegen op WiFiLab. Gegevens zoals temperatuur, vochtigheidsgraad, geluidsmetingen, beschikbaarheid van parkingplaatsen, hoogtemetingen en waterverbruik zijn enkele van de mogelijkheden. Deze gegevens worden allemaal overzichtelijk weergegeven op het platform.

Footfall Analytics

De gegevens die verzameld worden met de Footfall AI van Citymesh, kunnen eveneens weergegeven worden met WiFiLab.

Technologieën

  • Wifi
Ivan Kusseneers

Jouw Citymesh contact voor deze oplossing

Now this is it.
Time for action.

Onze samenwerking start hier! Neem contact op met ons team van netwerkprofessionals en vertel ons jouw opdracht. Wij zullen samen met jou de beste oplossingen selecteren en tillen jouw organisatie zo naar een hoger niveau.