Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met onze cookie policy.

Econocom

Econocom is een Europese groep die de digitale transformatie mogelijk maakt voor bedrijven, scholen en instellingen. Wij ondersteunen klanten bij het centraal stellen van gebruikers als uitgangspunt voor hun digitale transformatie. We begeleiden alle bedrijfsprocessen van aankoop van apparatuur, services en financiering. Aangezien de digitale business steeds complexer wordt, is het ons doel klanten te helpen om de juiste keuzes te maken; op technologisch, financieel én organisatorisch vlak. Duurzame keuzes die de behoeften van eindgebruikers respecteren.

Samenwerking Econocom en Citymesh

Econocom heeft een gepassioneerd team met meer dan 20 jaar ervaring binnen de onderwijssector. De missie van Econocom Education is bijdragen aan onderwijsvernieuwing dankzij het duurzaam inzetten van technologie. Een team van adviseurs en technisch engineers biedt een antwoord op de hedendaagse IT-noden van het onderwijs.

Ook binnen scholen ligt een WiFi-netwerk op maat aan de basis voor het integreren van digitale hulpmiddelen. De samenwerkingen tussen Econocom en Citymesh verzekert een ijzersterke expertise die ons in staat stelt om heel de digitalisering binnen het onderwijs van A tot Z te kunnen begeleiden, waaronder ook het installeren, onderhouden en uitbreiden van draadloze netwerken. Dankzij WiFi 6, de nieuwste generatie binnen WiFi-netwerken, zorgen we ervoor dat elke school over snel en betrouwbaar internet beschikt. Met de hulp van Econocom en Citymesh kan elke school zich dus klaar maken om de toekomst van het onderwijs te omarmen.

Now this is it.
Time for action.

Onze samenwerking start hier! Neem contact op met ons team van netwerkprofessionals en vertel ons jouw opdracht. Wij zullen samen met jou de beste oplossingen selecteren en tillen jouw organisatie zo naar een hoger niveau.