Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met onze cookie policy.

Eurofiber

Eurofiber is een snelgroeiende aanbieder van toonaangevende open digitale infrastructuur in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. Met ons 60.100 km lange glasvezelnetwerk en elf datacenters versterken we de digitale samenleving van de landen waarin we actief zijn. Wij zijn er trots op het vertrouwen te hebben gewonnen van bedrijven, overheidsinstellingen en non-profitorganisaties. Wij voorzien hen van connectiviteits- en cloudinfrastructuuroplossingen op maat van hun behoeften. Onze open infrastructuur garandeert hun volledige vrijheid om diensten, toepassingen en providers te kiezen.

Samenwerking sinds 2014

Eurofiber is al meer dan acht jaar de vertrouwde glasvezelpartner van Citymesh en levert een betrouwbare backbone voor de Citymesh-projecten. Ons glasvezel helpt hen een stabiele verbinding, de flexibiliteit om elk project op te schalen en hoge bandbreedtes te garanderen.

De eerste glasvezelprojecten die we samen met Citymesh deden dateren van 2014 met de aansluiting van het Casino van Blankenberge en Camping Zilvermeer in Mol. Sindsdien hebben we ons strategisch partnerschap verder uitgebouwd en ontwikkeld met als resultaat dat beide partners perfect op elkaar zijn afgestemd en elkaar versterken naar de eindklanten toe.

Now this is it.
Time for action.

Onze samenwerking start hier! Neem contact op met ons team van netwerkprofessionals en vertel ons jouw opdracht. Wij zullen samen met jou de beste oplossingen selecteren en tillen jouw organisatie zo naar een hoger niveau.