Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met onze cookie policy.

NSI

NSI is een IT-integrator in de regio Wallonië-Brussel met een omzet van meer dan 110 miljoen in 2021. Het bedrijf heeft een uitgebreide expertise, tevreden klanten en een breed aanbod van IT-diensten voor bedrijven en organisaties.

EEN SAMENWERKING GERICHT OP 5G EN MOBIELE PRIVATE NETWERKEN

Door de krachten te bundelen met Citymesh, positioneert NSI zich sterk op de connectiviteitsmarkt. Dit is een succesvolle combinatie voor de twee entiteiten, die in perfecte harmonie samenwerken om betrouwbare en veilige connectiviteitsoplossingen aan te bieden.

De toegevoegde waarde van de samenwerking is tweezijdig voor beide bedrijven; een diversificatie van het klantenbestand voor Citymesh en een belangrijke inbreng van expertise voor NSI, dat zijn klanten complete, end-to-end IT-oplossingen kan aanbieden, van digitalisering tot netwerkconnectiviteit.

Onze waardepropositie

Het dienstenaanbod van NSI is van hoge kwaliteit en omvat een complete Mobile Private Networks (MPN)-oplossing voor elke onderneming of organisatie die:

- Een onafhankelijk privaat netwerk in 'Security as a Service'-modus wil installeren

- Een ultrabetrouwbare omgeving geleverd door het Citymesh 5G netwerk wenst

De kracht van NSI ligt in :

- Een unieke aanpak voor elk bedrijf. Wij stemmen onze oplossingen af op jouw strategie.

- Inzicht in je zakelijke behoeften. Wij gebruiken onze ervaring om oplossingen te bieden die op jouw behoeften zijn toegesneden.

Now this is it.
Time for action.

Onze samenwerking start hier! Neem contact op met ons team van netwerkprofessionals en vertel ons jouw opdracht. Wij zullen samen met jou de beste oplossingen selecteren en tillen jouw organisatie zo naar een hoger niveau.