Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met onze cookie policy.

Peplink

Peplink levert draadloze apparatuur. Het bedrijf biedt bedrijfsrouter, Wi-Fi, KMO-netwerken, cloud-based centrale controller en andere gerelateerde diensten, evenals netwerkoplossingen. Peplink bedient klanten wereldwijd.

MAX BR1

Stevige cellulaire routers die een uitstekende waarde leveren. Gebruik deze als uw primaire of back-up routers, met naadloze VPN failover.

Ontdek

MAX HD

Krachtige cellulaire routers die onbreekbare connectiviteit en hoge snelheden bieden. Gebruik ze om verbinding te maken met alle beschikbare netwerkoperatoren in uw land.

Ontdek

SpeedFusion

Peplink's gepatenteerde SpeedFusion technologie voedt bedrijfs-VPN's die de bandbreedte aftappen van meerdere goedkope kabel, DSL, 3G/4G/LTE, en andere verbindingen die overal op uw bedrijfs- of institutionele WAN zijn aangesloten. Of u nu een paar documenten overdraagt of real-time POS-gegevens, videofeeds en VoIP-gesprekken stuurt, SpeedFusion pompt al uw gegevens door een enkele gebonden data-pipe die budgetvriendelijk, ultrasnel en gemakkelijk configureerbaar is voor elke netwerkomgeving.

Ontdek

Balanced Series

Ontworpen voor bedrijfsnetwerken en blijft verbonden, zelfs als een WAN-verbinding uitvalt. Voorzien van een breed scala aan load balancing algoritmes om elke situatie aan te kunnen.

Ontdek

Now this is it.
Time for action.

Onze samenwerking start hier! Neem contact op met ons team van netwerkprofessionals en vertel ons jouw opdracht. Wij zullen samen met jou de beste oplossingen selecteren en tillen jouw organisatie zo naar een hoger niveau.