Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met onze cookie policy.

Sensolus

Sensolus is een industrieel Internet of Things (IIoT)-bedrijf dat niet-aangedreven activa zoals trailers, containers, enz. volgt via een end-to-end-oplossing, die bedrijven helpt om betere, datagedreven zakelijke beslissingen te nemen. Het bedrijf heeft jarenlange expertise in telecom, low-power netwerken, draadloos sensorontwerp en cloud-based analytics. De plug-and-play IoT-oplossing van Sensolus omvat draadloze trackers en een open IoT-platform dat waardecreatie en kostenverlaging mogelijk maakt door het te koppelen aan bedrijfsgegevens. Zo worden supply chains en logistieke processen waarin niet-aangedreven assets een belangrijke rol spelen, geoptimaliseerd.

Over Sensolus

De Belgische scale-up werd in 2013 opgericht door vier IoT-enthousiastelingen en heeft al 35 mensen in dienst. Het is actief in verschillende industrieën, gaande van ruimtevaart, automotive en logistiek tot industriële productie en de afvalindustrie. Klanten als Airbus, Atlas Copco en AB InBev doen dagelijks een beroep op de IoT-oplossing van Sensolus. Meer dan 150.000 assets worden in real time gevolgd op het platform.

Now this is it.
Time for action.

Onze samenwerking start hier! Neem contact op met ons team van netwerkprofessionals en vertel ons jouw opdracht. Wij zullen samen met jou de beste oplossingen selecteren en tillen jouw organisatie zo naar een hoger niveau.