Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met onze cookie policy.

Deepwater horizon oil rig blast and fire o1080 3

Alle ogen gericht op de Deepwater Horizon

  • Offshore

The Macondo prospect is een oliebron in de Golf van Mexico. De Macondo kwam in 2010 in het wereldnieuws door een blow-out op het Deepwater Horizon boorplatform. De explosie veroorzaakte een olieramp die zo snel mogelijk onder controle moest gebracht worden om verdere schade aan het ecosysteem te voorkomen.

Gerelateerd nieuws

16/02/2021

Het eerste semi-autonome schip op de Vlaamse binnenwateren

Seafar en Citymesh werken samen om semi-autonome scheepvaart voor binnenvaartschepen zoals Deseo een realiteit te maken.

10/12/2020

Cegeka en Citymesh bundelen krachten als vierde nationale operator

De Europese IT-groep Cegeka en de Belgische telecomoperator Citymesh slaan de handen in elkaar als vierde nationale operator. Dat maken beide partijen vandaag bekend.

19/11/2020

Citymesh breidt spectrumrechten in de 3.5GHz band uit op de Noordzee

Het BIPT kent Citymesh verhoogd gebruiksrecht toe voor de band 3.5GHz op de Noordzee. Hiermee voorziet het bedrijf connectiviteit voor offshore windmolenparken.

19/11/2020

United under Citymesh, one strong brand

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Citymesh en nCentric nu onder één merk verenigd zijn.

09/11/2020

Proximus en Citymesh ondertekenen een wholesaleovereenkomst voor vaste en mobiele diensten

Citymesh en Proximus hebben een akkoord bereikt dat Citymesh in staat stelt zijn klanten mobiele en vaste telecomdiensten aan te bieden via het Proximus-netwerk.

08/10/2020

De Belgische windmolenparken op de Noordzee verbonden houden

Het voorzien van private LTE aan de Noordzee zorgt ervoor dat exploitanten van windparken werknemers, schepen, sensoren en operationele centra betrouwbaar verbonden kunnen houden.

Lees meer

Now this is it.
Time for action.

Onze samenwerking start hier! Neem contact op met ons team van netwerkprofessionals en vertel ons jouw opdracht. Wij zullen samen met jou de beste oplossingen selecteren en tillen jouw organisatie zo naar een hoger niveau.