Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met onze cookie policy.

De geïntegreerde telecomoplossing die Pamica zocht

  • Industry

De investeringsmaatschappij Pamica NV wil beloftevolle bedrijven de kans geven om verder te groeien. Bij Michel Akkermans zijn rol als investeerder is een duidelijke en tijdige communicatie van het grootste belang. Hiervoor vertrouwt hij op Citymesh, dat een goede combinatie van Citymesh Connect FMU, Internet en Vaste telefonie op verschillende locaties aanbiedt.

  • Wifi
  • 4G

Gerelateerd nieuws

21/04/2022

UnaBiz wordt nieuwe eigenaar van Sigfox Frankrijk

Vandaag kondigde de rechtbank van koophandel van Toulouse aan dat UnaBiz alle activiteiten overneemt van het Sigfox-moederbedrijf in Frankrijk. UnaBiz is een IoT-serviceprovider gevestigd in Singapore, Taiwan en Japan met Europese roots. Door samen te werken met andere IoT-technologieën wil UnaBiz nieuwe kansen creëren op de markt.

19/01/2022

Veiling voor toewijzing van 5G-spectrum vindt plaats in juni 2022

Op 14 januari lanceerde het BIPT (Belgisch Instituut voor Postdiensten en Telecommunicatie) een oproep tot kandidaatstelling voor het toekomstige radiospectrum van 5G. De veiling zal plaatsvinden in juni 2022.

28/09/2021

Technologiebeurs 5G IS NOW lokt meer dan 250 bezoekers

Op 28 september 2021 vond in de ABC-Toren van Port of Zeebrugge de technologiebeurs 5G IS NOW plaats. 5G IS NOW werd georganiseerd door Citymesh in samenwerking met Nokia en Cegeka.

14/09/2021

De Safety Drone van Citymesh wordt gebruikt bij testen van Brussels Airport en skeyes om vogels te verjagen

Luchthavens stellen alles in het werk om te vermijden dat vogels in de buurt van vliegtuigen komen tijdens het opstijgen en landen. Brussels Airport en skeyes testen in samenwerking met Citymesh in welke mate drones kunnen helpen bij het monitoren en verjagen van vogels in de buurt van de luchthaven.

20/05/2021

Citymesh dingt mee om de volwaardige vierde telecomoperator te worden

De Belgische telecomoperator Citymesh, dat vorig jaar zijn krachten bundelde met het IT-bedrijf Cegeka, stelt zich kandidaat voor het volledige spectrum pakket dat in de veiling wordt voorbehouden voor een vierde operator.

01/04/2021

Brussels Airport voert samen met Citymesh eerste onbemande dronevluchten uit op de luchthaven

Brussels Airport testte deze week of drones kunnen ingezet worden op en rond de luchthaven. De Citymesh Safety Drone voerde een aantal veiligheidstaken uit op het luchthaventerrein.

Lees meer

Now this is it.
Time for action.

Onze samenwerking start hier! Neem contact op met ons team van netwerkprofessionals en vertel ons jouw opdracht. Wij zullen samen met jou de beste oplossingen selecteren en tillen jouw organisatie zo naar een hoger niveau.