Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met onze cookie policy.

ETP Kinepolis Beeldbank 49238657637 a3d6e3549b o Medium

Wifi zonder zorgen voor Kinepolis

  • Entertainment

Bioscoopketen Kinepolis is marktleider in België en actief in zeven Europese landen en in Canada, goed voor een totaal van meer dan 35 miljoen bezoekers per jaar. Het bedrijf met roots in België is naast zijn bioscoopactiviteit ook actief in onder andere filmdistributie, eventorganisatie en schermreclame.

Het aanleveren, beheren en beveiligen van een indoor performant netwerk voor bezoekers en medewerkers is belangrijk om ‘de ultieme filmbeleving’ te bieden.

  • Wifi

Gerelateerd nieuws

03/03/2021

Vlaamse vaccinatiecentra vertrouwen op Citymesh connectiviteit

Citymesh voorziet de connectiviteit in acht Vlaamse vaccinatiecentra, waaronder het centrum Flanders Expo en in het Brugse Boudewijnpark.

10/12/2020

Cegeka en Citymesh bundelen krachten als vierde nationale operator

De Europese IT-groep Cegeka en de Belgische telecomoperator Citymesh slaan de handen in elkaar als vierde nationale operator. Dat maken beide partijen vandaag bekend.

09/11/2020

Proximus en Citymesh ondertekenen een wholesaleovereenkomst voor vaste en mobiele diensten

Citymesh en Proximus hebben een akkoord bereikt dat Citymesh in staat stelt zijn klanten mobiele en vaste telecomdiensten aan te bieden via het Proximus-netwerk.

05/10/2020

De laatst beschikbare nationale 4G licentie is officieel toegekend aan Citymesh

De laatst beschikbare nationale 4G-licentie werd vandaag toegekend aan telecomoperator Citymesh door het BIPT (Belgisch Instituut voor postdiensten en telecommunicatie).

15/07/2020

Zilvermeer innoveert op drie manieren

Hoe maak je een vakantiepark echt smart? Ontdek hoe het Zilvermeer dit aanpakt!

08/03/2020

Even geduld... We laden je droomauto

Op het Brusselse Autosalon pakte Febiac opnieuw uit met het Dream Cars Salon: de meest exclusieve wagens tentoongesteld op 40 interactieve stands.

Lees meer

Now this is it.
Time for action.

Onze samenwerking start hier! Neem contact op met ons team van netwerkprofessionals en vertel ons jouw opdracht. Wij zullen samen met jou de beste oplossingen selecteren en tillen jouw organisatie zo naar een hoger niveau.