Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met onze cookie policy.

Sucrerie CM

De kracht van een draadloos netwerk in La Sucrerie

  • Government

La Sucrerie is het gloednieuw cultureel centrum op de site van de oude suikerfabriek in Wavre. Het centrum heeft een kenmerkend moderne architectuur en is de hoeksteen van ‘Wavre 2030’. Het project is toonaangevend voor de stadsvernieuwing van de Waals-Brabantse hoofdstad. De installatie van een high-density netwerk garandeert niet alleen vlot dagelijks gebruik maar ondersteunt net zo goed de kunst- en cultuurbeleving van bezoekers in al zijn vormen.

  • Wifi

Gerelateerd nieuws

03/03/2021

Vlaamse vaccinatiecentra vertrouwen op Citymesh connectiviteit

Citymesh voorziet de connectiviteit in acht Vlaamse vaccinatiecentra, waaronder het centrum Flanders Expo en in het Brugse Boudewijnpark.

14/12/2020

Het Digital City Pole project: een smart toekomst voor Leuven

Citymesh voorziet een privaat 5G-ready netwerk voor het Digital City Pole project in Leuven.

10/12/2020

Cegeka en Citymesh bundelen krachten als vierde nationale operator

De Europese IT-groep Cegeka en de Belgische telecomoperator Citymesh slaan de handen in elkaar als vierde nationale operator. Dat maken beide partijen vandaag bekend.

07/12/2020

Drones en windturbines: hoe dicht kan je vliegen?

Steeds meer drones vliegen langere afstanden waarbij de piloot de drone niet in zicht heeft. Dit zijn zogenaamde BVLOS of Beyond-visual-line-of-sight vluchten. Om die missies in goede banen te leiden, heeft Citymesh tests uitgevoerd met speciale vliegobstakels: windturbines

09/11/2020

Proximus en Citymesh ondertekenen een wholesaleovereenkomst voor vaste en mobiele diensten

Citymesh en Proximus hebben een akkoord bereikt dat Citymesh in staat stelt zijn klanten mobiele en vaste telecomdiensten aan te bieden via het Proximus-netwerk.

05/10/2020

De laatst beschikbare nationale 4G licentie is officieel toegekend aan Citymesh

De laatst beschikbare nationale 4G-licentie werd vandaag toegekend aan telecomoperator Citymesh door het BIPT (Belgisch Instituut voor postdiensten en telecommunicatie).

Lees meer

Now this is it.
Time for action.

Onze samenwerking start hier! Neem contact op met ons team van netwerkprofessionals en vertel ons jouw opdracht. Wij zullen samen met jou de beste oplossingen selecteren en tillen jouw organisatie zo naar een hoger niveau.