Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met onze cookie policy.

De kracht van een draadloos netwerk in La Sucrerie

  • Government

La Sucrerie is het gloednieuwe cultuurcentrum van Wavre. Het werd gebouwd op de site van de oude suikerfabriek. Het centrum heeft een kenmerkend moderne architectuur en is de hoeksteen van ‘Wavre 2030’. Het project is toonaangevend voor de stadsvernieuwing van de Waals-Brabantse hoofdstad. De installatie van een high-density netwerk garandeert niet alleen vlot dagelijks gebruik maar ondersteunt net zo goed de kunst- en cultuurbeleving van bezoekers in al zijn vormen.


Met de WIFI4EU voucher die de stad later dat jaar ontvangen heeft, investeert de stad Wavre meer dan ooit in cultuurbeleving.

  • Wifi

Gerelateerd nieuws

20/05/2021

Citymesh dingt mee om de volwaardige vierde telecomoperator te worden

De Belgische telecomoperator Citymesh, dat vorig jaar zijn krachten bundelde met het IT-bedrijf Cegeka, stelt zich kandidaat voor het volledige spectrum pakket dat in de veiling wordt voorbehouden voor een vierde operator.

01/04/2021

Brussels Airport voert samen met Citymesh eerste onbemande dronevluchten uit op de luchthaven

Brussels Airport testte deze week of drones kunnen ingezet worden op en rond de luchthaven. De Citymesh Safety Drone voerde een aantal veiligheidstaken uit op het luchthaventerrein.

09/03/2021

GBA oordeelt: “Footfall AI is een goed voorbeeld van ‘data protection by design’”

De Belgische gegevensbeschermingsautoriteit (GBA) oordeelt dat de Footfall AI-oplossing van Citymesh door ontwerp een goed voorbeeld is van hoe passantentelling moet werken.

03/03/2021

Vlaamse vaccinatiecentra vertrouwen op Citymesh connectiviteit

Citymesh voorziet de connectiviteit in acht Vlaamse vaccinatiecentra, waaronder het centrum Flanders Expo en in het Brugse Boudewijnpark.

14/12/2020

Het Digital City Pole project: een smart toekomst voor Leuven

Citymesh voorziet een privaat 5G-ready netwerk voor het Digital City Pole project in Leuven.

10/12/2020

Cegeka en Citymesh bundelen krachten als vierde nationale operator

De Europese IT-groep Cegeka en de Belgische telecomoperator Citymesh slaan de handen in elkaar als vierde nationale operator. Dat maken beide partijen vandaag bekend.

Lees meer

Now this is it.
Time for action.

Onze samenwerking start hier! Neem contact op met ons team van netwerkprofessionals en vertel ons jouw opdracht. Wij zullen samen met jou de beste oplossingen selecteren en tillen jouw organisatie zo naar een hoger niveau.