Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met onze cookie policy.

5G

  • Government
  • Industry
  • Offshore

5G is de nieuwe generatie in communicatie en radiotechnologie. Deze technologie luidt een nieuw tijdperk in waarin automatisering en verregaande digitalisering niet meer weg te denken zijn.

Sinds 2018 heeft Citymesh als eerste operator in België toegang tot de 5G-frequentie. Citymesh is ook de officiële verdeler van Nokia-basisstations en 5G-masten voor de Belgische industriële 5G-markt. Dankzij het gebruik van ons eigen spectrum ben je zeker van een gewaarborgde capaciteit van jouw netwerk.

Meer dan een netwerk

Ook jouw bedrijf heeft baat bij de verhoogde betrouwbaarheid en ongeëvenaarde snelheid van een privaat 5G-netwerk. Zo’n netwerk is uitermate geschikt voor bedrijfskritische communicatie en brengt elk proces binnen jouw bedrijf in een stroomversnelling. Zo worden vernieuwende toepassingen zoals zelfrijdende voertuigen (AGV), Push-to-talk & Push-to-video, real-time sensordata en drone-communicatie een mogelijkheid, zelfs bij moeilijke omstandigheden.

Private 5G verbindt snel en veilig al jouw apparaten op eenzelfde draadloos netwerk. Met een privaat netwerk heb jij volle controle over wat er met jouw gegevens gebeurt en zijn die gegevens ook beter beveiligd.

  1. 5G is dé oplossing voor bedrijfskritische communicatie door de ultralage latency en hoge throughput
  2. Elk privaat 5G-netwerk is geoptimaliseerd voor lokale diensten en applicaties, zowel indoor als outdoor
  3. Jouw bedrijfsgegevens worden veilig opgeslagen binnen het eigen netwerk
  4. Het netwerk en de bijhorende solutions zijn geheel aanpasbaar aan de noden van jouw bedrijf
  5. Je bent niet afhankelijk van een publieke operator

Now this is it.
Time for action.

Onze samenwerking start hier! Neem contact op met ons team van netwerkprofessionals en vertel ons jouw opdracht. Wij zullen samen met jou de beste oplossingen selecteren en tillen jouw organisatie zo naar een hoger niveau.