Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met onze cookie policy.

CM3 Website Detailpage Image Technologies LPWAN

LPWAN

  • Government
  • Industry
  • Offshore

LPWAN is een low-power wide-area netwerk. Zo’n netwerk verstuurt efficiënt kleine datapakketten over lage frequenties die verder reiken dan bijvoorbeeld wifi. Citymesh gebruikt dit draadloze netwerk om een groot aantal kleine IoT-sensoren met elkaar te verbinden. De data verzameld met die sensoren wordt real-time weergegeven in een overzichtelijk dashboard.

Energiezuinige IoT

De lage complexiteit van LPWAN maakt het een van de gebruiksvriendelijkste draadloze netwerken om IoT-toepassingen te verbinden. Dit energiezuinige netwerktype verbindt verschillende apparaten en verzamelt op een veilige manier kwalitatieve data. Deze technologie is heel wat goedkoper dan M2M-netwerken met hoge abonnementskosten.

Alle data van de IoT-sensoren worden verzameld in een dashboard waarop zowel historische als real-time data te raadplegen is.

  1. Citymesh biedt verschillende standaarden aan: Sigfox, LoRaWAN, NB-IOT
  2. Geschikt voor elke locatie: LPWAN is geschikt om veel sensoren op een grote oppervlakte te verbinden, zowel indoor als outdoor
  3. Energiezuinig: LPWAN is geoptimaliseerd voor lage energieconsumptie
  4. Lage kosten: Na installatie en afhankelijk van de sensorbatterijen, kan een LPWAN toestel vaak jaren zonder verdere kosten functioneren

Now this is it.
Time for action.

Onze samenwerking start hier! Neem contact op met ons team van netwerkprofessionals en vertel ons jouw opdracht. Wij zullen samen met jou de beste oplossingen selecteren en tillen jouw organisatie zo naar een hoger niveau.