Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met onze cookie policy.

Wifi

  • Government
  • Industry
  • Offshore
  • Entertainment
  • Education

Wij plannen, installeren en onderhouden jouw professioneel wifi-netwerk. Citymesh biedt een WiFi 6-netwerk aan, geoptimaliseerd voor jouw locatie. WiFi 6 is de nieuwste wifistandaard, waarmee we een hogere snelheid en een grotere capaciteit kunnen garanderen. WiFi 6 is geoptimaliseerd om snelle en veilige connectiviteit te bieden, ook wanneer er veel toestellen verbonden zijn.

Citymesh biedt zijn wifi-oplossingen aan in verschillende sectoren: van publieke wifi in bedrijven en steden tot private netwerken in scholen en kantoren.

Van A tot Z

Een stabiele verbinding start met een kwalitatieve infrastructuur. Elk Citymesh-netwerk start met een grondige analyse van de locatie. Een van onze ervaren medewerkers voert een site-survey uit en maakt een overzicht van de huidige infrastructuur en verbindingssnelheden. Hij gaat na welke aanpassingen wenselijk zijn om over te kunnen schakelen naar een performant netwerk. Citymesh verzorgt zonder problemen de installatie. Na de installatie van dit netwerk staat Citymesh de ICT-medewerker bij met monitoring en onderhoud.

Capaciteit, veiligheid en gebruiksgemak

  1. Onze netwerken zijn uitgerust met access points die gedimensioneerd zijn om meer dan 50 toestellen per access point te connecteren
  2. We garanderen een maximale wifisnelheid die drie keer hoger ligt dan de topsnelheid van vorige wifi-standaarden
  3. Om gebruiksgemak te garanderen, biedt Citymesh single sign-on aanmeldingssystemen aan, aangepast aan elke gebruikssituatie
  4. Met de Citymesh solution WiFiLab monitor je gemakkelijk het gebruik op jouw netwerk
  5. Onderhoudscontract met consequente bijstand en monitoring door onze netwerkprofessionals

Now this is it.
Time for action.

Onze samenwerking start hier! Neem contact op met ons team van netwerkprofessionals en vertel ons jouw opdracht. Wij zullen samen met jou de beste oplossingen selecteren en tillen jouw organisatie zo naar een hoger niveau.