Citymesh Academy

CWNP-certificering voor Wi-Fi Careers

Waarom kiezen voor een CWNP-training bij Citymesh?

CWNP-trainingen en examentrainingen zijn een ideale voorbereiding op de CWNP-certificering. Je wordt klaargestoomd voor de certificatie examens die wereldwijd aangeboden worden in alle Pearson VUE testcentra. Er bestaan zes officiële CWNP-certificeringen van instapniveau tot expert. Ze testen onder andere je kennis van WLANs, RF technologies, troubleshooting strategies, network security and design and Enterprise Wi-Fi applications.

Voor wie?

Je begint net aan je IT-carrière of hebt ervaring en zoekt een manier om je carrière naar een hoger niveau te tillen. Met een CWNP-certificering vergroot je je kennis en vaardigheden en open je de weg naar nieuwe opportuniteiten.

  • CWS® - Certified Wireless Specialist

    CWS® - Certified Wireless Specialist is een certificering op instapniveau voor mensen met een verkoop-, marketing- en instapniveau op het gebied van wifi. CWS leert je de Wi-Fi terminologie en is een uitstekende introductie tot enterprise wifi. De CWS-certificering is 3 jaar geldig.

  • CWT® - Certified Wireless Technician

    CWT® - Certified Wireless Technician is een certificering op instapniveau voor technici om Wi-Fi op basisniveau. CWT biedt de vaardigheden die nodig zijn om een ​​AP te configureren en te installeren. CWT-certificering is 3 jaar geldig.

FAQ CWNP Program

Voor meer vragen omtrent het CWNP programma kan je terecht op https://www.cwnp.com/cwnp-program-faqs/.
Vind je je vraag hier niet terug? Contacteer ons dan gerust op academy@citymesh.com of bel 050/41 02 00 en we helpen je graag verder.